Menu
Your Cart

Go Laurastar

Go Laurastar
Go Laurastar
€ 799,00
Excl. BTW: € 660,33

Met Laurastar Go biedt Laurastar u de mogelijkheid om uw eerste stappen te zetten als professional in de wereld van het strijken door al haar technologie en vakkennis tot uw beschikking te stellen. Aarzel dus niet en... GO!

Met Laurastar Go beschikt u over het belangrijkste van de exclusieve Laurastar technologie: een strijkijzer en een professionele stoom alsook een actieve tafel die uitgerust is met een aanzuig- en opblaassysteem. Met Laurastar Go is het resultaat perfect zonder plooien. De professionele zool uniek aan Laurastar verdeelt een ultrafijne en krachtige stoom die zich aan elke stof aanpast. De afgeronde zool voorkomt valse plooien. De tafel is uitgerust met een opblaasen aanzuigsysteem om plooien te voorkomen. Het omschakelen van de opblazing naar de aanzuiging gaat met een simpele druk op de knop. Laurastar Go kan razendsnel uitgeklapt en ingeklapt worden, naar uw wens. Ze is eenvoudig te installeren en op te bergen. U heeft geen enkel excuus meer om niet te strijken.

Ergonomisch: 3 hoogteniveaus van de tafel en een groot strijkoppervlak met een smalle punt die zich aan alle kledingstukken aanpast.

Auto stop functie: het toestel schakelt automatisch uit als het 10 minuten niet wordt gebruikt, voor meer veiligheid en om energie te besparen.

Eenvoudig op te bergen: neemt maar 18 cm plaats in als het is opgevouwen.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 0,8
Bediening
Koppeling met app Nee
Ergonomie
In de hoogte regelbaar Ja
Fysieke kenmerken
Gewicht 12.7
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir Nee
Druppelstop Nee
Opwarmtijd 480
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Ja
Strijkkenmerken
Continue stoomproductie 200
Stoomdruk 3.5
Verticaal ontkreuken Ja
Zuig- en blaasfunctie Ja
Stroom
Vermogen 1800