Menu
Your Cart

FNS 35402 i Miele

FNS 35402 i Miele
FNS 35402 i Miele
FNS 35402 i Miele
FNS 35402 i Miele
FNS 35402 i Miele
FNS 35402 i Miele
F
FNS 35402 i Miele
€ 2.099,00
Excl. BTW: € 1.734,71

Integreerbare diepvriezer. NoFrost Comfortabel: de circulerende lucht voorkomt ijsvorming, dus ontdooien van de diepvriezer hoeft niet meer SoftClose Stil en bijna vanzelf: de deuren sluiten automatisch, betrouwbaar en zo zacht dat er niets uitvalt VarioRoom Flexibele indeling: is er meer ruimte nodig voor grote diepvriesproducten, dan kunt u extra ruimte creëren SuperKoelen/SuperFrost Snel koelen en invriezen: ideaal voor grote hoeveelheden levensmiddelen, extra koele drankjes of veilig invriezen

Ontdooien behoort tot het verleden

Met het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele-koeltoestel nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig circuleert. Daardoor is er geen ijsvorming op uw diepvriesproducten en kunt u de laden altijd gemakkelijk openen en sluiten zonder storende ijsafzettingen. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het invriezen en bespaart u definitief het lastige ontdooien.

De deur van het apparaat zacht sluiten

De deuren van koel- en diepvrieskasten sluiten geluidloos en vrijwel vanzelf: met SoftClose, het innovatieve sluitsysteem van Miele. De deur gaat bij een hoek van minder dan 30° automatisch dicht. Bovendien dempt SoftClose het sluiten van de deur, zodat de flessen in de binnendeur nooit meer tegen elkaar bonken.

Variabel gebruik van de diepvriesruimte

Door het variabele ruimteconcept VarioRoom kunt u het diepvriesgedeelte flexibel vergroten. Dit is bijvoorbeeld zeer handig als u grote hoeveelheden diepvriesproducten wilt bewaren. De laden en glazen draagplateaus zijn gemakkelijk uitneembaar, zo creëert u in een handomdraai zoveel ruimte als u nodig hebt.

Sfeervolle atmosfeer

De indirecte verlichting zorgt voor een aangename sfeer en benadrukt de hoge kwaliteit van de materialen. Led-lampen zijn onderhoudsvrij en zorgen voor een optimale verlichting van de binnenruimte. In vergelijking met conventionele gloeilampen zijn led-lampen zeer zuinig in het gebruik en hebben ze een zeer lange levensduur.

Intelligent netwerk

Met Miele@mobile maakt u probleemloos verbinding met uw koeltoestel of wijnkast. Met Plug & Play registreert u het toestel in de app en kunt u de status van uw toestel vanuit elke locatie volgen. Bovendien kunt u afzonderlijke functies van uw toestel via de app regelen en wordt u op de hoogte gehouden van fout- en alarmmeldingen.

Algemeen
Type inbouwdiepvriezer Diepvrieskast
Bediening
Bediening op afstand Optioneel
Energieverbruik
Energieklasse F
Geluidsniveau 37
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 272
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 6
Breedte 55,9
Deurtechniek Deur-op-deur
Diepte 55,4
Hoogte 139
Klimaatklasse N (16-32°C)
Nisbreedte (minimaal) 56
Nisdiepte (minimaal) 55
Nishoogte (minimaal) 139,7
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Ja
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 34
Invriescapaciteit 14
Netto inhoud diepvriezer 159
No Frost Ja
Super invriezen Ja