Menu
Your Cart

HC9450/20 Philips

HC9450/20 Philips
HC9450/20 Philips
€ 109,99
Excl. BTW: € 90,90

De HAIRCLIPPER Series 9000 geeft u totale precisie en controle over uw kapsel. Met digitale veegsensor, gemotoriseerde kammen, geheugenfunctie en een krachtig trimelement is het de enige tondeuse die steeds de verwachte resultaten geeft. 

Digitale swipe-interface

De digitale swipe-interface biedt nauwkeurige feedback over de geselecteerde lengte. Gebruik het aanraakscherm om eenvoudig door meer dan 400 lengte-instellingen te vegen. Blader snel door lengtes of ga langzaam door elke kleine stap van 0,1 mm.

400 eenvoudig selecteerbare en vergrendelbare lengtestanden: 0,5 mm - 42 mm

Gebruik digitale swipe om de gewenste lengte precies te selecteren en in te stellen. Kies uit meer dan 400 lengtestanden van 1 tot 42 mm, met precies 0,1 mm tussen elke lengte. Of gebruik de trimmer zonder kam voor een glad trimresultaat van 0,5 mm.

Instelbare kammen voor de beste knipresultaten

De trimmer wordt geleverd met 3 verstelbare haarkammen: van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm en 24 tot 42 mm. Bevestig een van de kammen voor meer dan 400 vergrendelbare lengtestanden, met 0,1 mm tussen elke lengte. Of u kunt de trimmer zonder opzetkam gebruiken voor het trimmen op 0,5 mm.

Zelfslijpende titanium messen voor extra duurzaamheid

De geavanceerde titaniummesjes zijn harder dan staal voor extra duurzaamheid. Daarnaast zijn de mesjes zelfslijpend voor langdurige prestaties en nauwkeurig knippen, keer op keer.

Gemotoriseerde kammen voor eenvoudige lengtebepaling

Het gemotoriseerde lengte-instellingssyteem selecteert en vergrendelt de gewenste lengte. De motor drijft de kam aan en laat u kiezen uit lengtes met een verschil van maximaal 0,1 mm. Deze innovatieve technologie geeft u de zekerheid dat u altijd op de juiste lengte knipt en dat u keer op keer dezelfde resultaten behaalt.

Accessoires
Kamopzetstuk Ja
Opbergetui Ja
Batterij
Oplaadbaar Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Gebruiksgemak
Met scherm Ja
Onderhoud & Reiniging
Volledig afspoelbaar Nee
Zelfsmerende mesjes Ja
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Autonomie batterij (in minuten) 120
Batterij meegeleverd Ja
Batterijtechnologie Lithium-ion
Batterijtype Pack
Oplaadtijd 60
Snoerloos Ja
Trimmen
Aantal lengte-instellingen 400
Maximale haarlengte 42
Minimale haarlengte 0,5
Precisietrimmer Ja
Tags: HC945020 Philips Tondeuse