Menu
Your Cart

GV8931C0 Calor

GV8931C0 Calor
GV8931C0 Calor
€ 289,94
Excl. BTW: € 239,62

Een snelle en efficiënte strijk met één druk op de knop: dankzij 3 programma's met de perfecte combinatie temperatuur en stoom, aangepast aan elke stof. Doeltreffend met 6,5 bars hoge druk, 400 g/min door het hele strijkoppervlak en bovendien ook ingenieus dankzij zijn antikalk collector, die de stoomprestaties behoudt in de tijd.

Precies en eenvoudig

Smart Technology Auto Control: 3 optimale programma's voor temperatuur en stoom, voor een snelle en efficiënte strijk, zelfs op de meest delicate stoffen, een fluitje van een cent !

Snel en efficiënt

Hoge druk kuip 6,5 bars voor doordringende stoom. Pressing: extra stoom tot 400 g/mn door het hele strijkoppervlak voor hardnekkige plooien. Power Zone functie: geconcentreerde stoom via de precisietip tot 310 g/mn tegen hardnekkige plooien tot in de kleinste hoekjes. Snelle opwarmtijd in 2 minuten. Zelfreinigende strijkzool voor langdurige glijding en een langere levensduur ( wereldwijd gebrevetteerde exclusiviteit ). 

Nieuwe antikalk collector

Calor exclusiviteit, nog doeltreffender bij het opvangen van de kalkdeeltjes in de kuip met een langere levensduur van uw stoomcentrale.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,6
Gebruiksgemak
Opbergruimte stoomkabel Ja
Opwarmtijd 2
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Ja
Strijkkenmerken
Continue stoomproductie 120
Extra stoomstoot 400
Stoomdruk 6.5
Verticaal ontkreuken Ja
Stroom
Vermogen 2400