Menu
Your Cart

G 6000 SC bw Jubilee Miele

G 6000 SC bw Jubilee Miele
G 6000 SC bw Jubilee Miele
G 6000 SC bw Jubilee Miele
G 6000 SC bw Jubilee Miele
G 6000 SC bw Jubilee Miele

Betaal met
ecocheques

€ 929,00
Excl. BTW: € 767,77
op = op

Vrijstaande afwasautomaat met 3D-besteklade.

De nieuwe dimensie voor bestekreiniging

De innovatie van de uitvinder van de besteklade: De intelligente Miele 3D-besteklade kan in de breedte, diepte en hoogte worden versteld en dus perfect worden aangepast aan elke beladingssituatie. Daardoor kunnen ook lastig hanteerbare bestekdelen zoals gardes of soeplepels zonder problemen worden geplaatst en behoedzaam worden gereinigd.De elementen aan de zijkant van de besteklade kunnen eenvoudig worden verschoven om een veilige plek te bieden aan bijvoorbeeld glazen met een lange steel. Omslachtig verwijderen van elementen aan de zijkant van de besteklade is niet meer nodig. 

Voor perfect gedroogd serviesgoed

Aan het einde van het spoelprogramma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en zal zelfs afwas zoals plastic borden streeploos drogen. Door een speciale luchtcirculatie is uw aanrechtblad beschermd tegen vocht.

Het beste deurconcept van onze tijd

Rekgrepen, een functioneel volledig nieuw vormgegeven onderrek en veel innovatieve functies in het bovenrek: Met Miele-vaatwassers begint een nieuw tijdperk in de vormgeving van boven- en onderrekken.

De beste reiniging van uw glazen

Zacht water is goed voor een grondige reiniging van het vaatwerk, maar tast glaswerk aan. Daarom zijn Miele-vaatwassers voorzien van Perfect GlassCare. Zo weet u zeker dat uw glazen in de vaatwasser behoedzaam worden gereinigd, zodat u er langer plezier van hebt.

De zuinigste Miele-vaatwasser ooit

Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik, beduidend minder dan afwassen met de hand. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag: In het programma ECO behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,83 kWh. 

Algemeen
Aantal bestekken 14
Bediening
Koppeling met app Nee
Energieverbruik
Droogresultaat A
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 0,84
Geluidsniveau 44
Jaarlijks elektrisch verbruik 237
Jaarlijks waterverbruik 2716
Warmwateraansluiting Ja
Waterverbruik per cyclus 9,7
Functies
Halve belading Ja
Fysieke kenmerken
Automatische deuropening Nee
Breedte 59.8
Diepte 60
Hoogte 84.5
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd Ja
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar Ja
Eindsignaal programma Nee
Uitgestelde start Ja
Programma's
Aantal programma's 6
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade Ja