Menu
Your Cart

HD9247/90 Philips

HD9247/90 Philips
HD9247/90 Philips
HD9247/90 Philips
HD9247/90 Philips
HD9247/90 Philips
HD9247/90 Philips
HD9247/90 Philips
€ 299,99
Excl. BTW: € 247,93

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die u laat bakken met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. U hebt weinig of geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten !

Rapid Air-technologie voor gezonder frituren

Met de unieke Rapid Air-technologie van de Airfryer kunt u de heerlijkste snacks en maaltijden frituren, bakken, braden en grillen met minder vet dan in dan een conventionele frituurpan omdat u weinig of geen olie nodig hebt! De Philips Airfryer met Rapid Air-technologie produceert ook minder geurtjes dan conventionele friteuses, is gemakkelijk schoon te maken, veilig en zuinig voor dagelijks gebruik!

Uniek ontwerp voor heerlijke gerechten met weinig vet

De unieke Philips Airfryer combineert snelle circulatie van superhete lucht met een stervormig ontwerp en een optimaal verwarmingsprofiel, zodat u snel, veilig en op een gezondere manier allerlei heerlijke gerechten kunt frituren zonder dat u per se olie hoeft toe te voegen.

Digitaal scherm voor gemakkelijk instellen van tijd en temperatuur

Met het digitale aanraakscherm kunt u de bereidingstijd en temperatuur gemakkelijker en preciezer instellen. Geniet van uw favoriete gerechten, bereid met de juiste temperatuur en optimale tijdsduur voor het beste resultaat!

Groter vermogen voor snellere kookresultaten

Verbeterde prestaties voor nog snellere resultaten! U beschikt nu over meer vermogen voor heerlijke gefrituurde gerechten en meer met minder vet!

Slimme instelknop voor uw favoriete gerecht

Bewaar de instellingen voor uw favoriete gerecht, zodat uw maaltijd de volgende keer klaar is met één druk op de knop!

Algemeen
Capaciteit friteuse 1,2
Capaciteit friteuse (in liter) 1,2
Frituurtechniek Hete lucht
Koude zone Ja
Stroom
Vermogen 2100