Menu
Your Cart

Blend X Classic BLP600WH Kenwood

Blend X Classic BLP600WH  Kenwood
Blend X Classic BLP600WH  Kenwood
Blend X Classic BLP600WH  Kenwood
Blend X Classic BLP600WH  Kenwood
Blend X Classic BLP600WH Kenwood
€ 109,99
Excl. BTW: € 90,90

Een combinatie van stijl en innovatie. Mix de meest gladde soepen of maak heerlijke smoothies met de krachtige 800 Watt Blender Blend-X Classic BLM610WH van Kenwood. Stijlvol design, kracht en vermogen; Blend-X Classic is de nieuwste generatie blenders.

Voor het beste mix-resultaat
Met de stijlvolle Blender Blend-X Classic BLP600WH van KENWOOD maakt u niet alleen indruk dankzij de mooie looks, maar nog meer met de fantastische resultaten; met de BLP600WH creëert u de meest zachte smoothies, romige soepen en knapperige salsa's.

Precisie
Mix, crush  en pureer ingrediënten met de Blender Blend-X Classic BLM100SI van Kenwood. Dankzij de unieke MultiZone snijtechnologie, de variabele snelheden en momentschakelaar voert de blender deze taken met uiterste precisie uit tot de gewenste textuur.

Zorgeloos mengen
Meng zowel warme als koude ingrediënten met de 1.6 liter ThermoResist glazen mengbeker, zoals verse soep of ijskoude cocktails. Het glas van deze mengbeker is ultrasterk en hittebestendig. Ook heeft de mengbeker een ventitaliedop, zodat u niet bang hoeft te zijn voor spatten.

De mengbeker van de Blender Blend-X Classic BLM600SI heeft bovendien een handige maatverdeling en uitneembare messen voor optimaal gebruiksgemak.

Accessoires
Aantal kommen 1
Inhoud beker 1 2
Algemeen
Aantal snelheden 2
Elektrisch Ja
Inhoud 1,6
Bereiding
Soep Ja
Functies
Crushed ice Ja
Kookfunctie Nee
Pulse-toets Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 37
Kleur Grijs
Materiaal kan/kom Glas
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Stroom
Vermogen 800
Veiligheid
Cool Touch Handgrepen Nee