Menu
Your Cart

DB1D Gloss Black Bowers & Wilkins

DB1D Gloss Black Bowers & Wilkins
DB1D Gloss Black Bowers & Wilkins
€ 5.000,00
Excl. BTW: € 4.132,23

De DB1D is de krachtigste actieve subwoofer van Bowers & Wilkins ooit. Zijn 2000W versterker stuurt de twee gebalanceerde Aerofoil conussen uiterst krachtig en nauwkeurig aan.

Het beste laag

De DB1D is onze krachtigste subwoofer ooit, en de beste subwoofer in zijn klasse. Door zijn 2000W klasse D-versterker beschikt hij over verbluffende reserves aan vermogen en gezag, terwijl zijn ongelooflijk stijve constructie het perfecte platform biedt voor zijn twee, dubbele gebalanceerde 12-inch Aerofoil drivers.

Gebalanceerde drivers

De DB1D subwoofer beschikt over twee lagetonendrivers die in een gebalanceerde configuratie tegenover elkaar zijn geplaatst waardoor kasttrillingen sterk verminderd worden en het geluid schoner en preciezer is. Het resultaat: fantastisch, kleuringsvrij laag.

Digitaal

De volledig nieuwe digitale voorversterker stuurt het ontzagwekkende vermogen van de DB1D altijd optimaal uit. Maatwerkfuncties als Dynamic EQ en Room EQ zorgen voor precisie in alle omstandigheden – zoals homecinema, een inbouwinstallatie of tweekanaals hifi.

Eigen app

De DB1D is in te stellen, te configureren en te gebruiken via een app voor iOS als Android. Deze geeft richtlijnen voor de juiste opstelling en kan worden gebruikt voor het instellen en regelen van zowel output- als audiovoorkeuzestanden. Met het Room EQ-systeem kunt u de subwoofer automatisch op uw luistervertrek afstellen. Er is geen aparte microfoonset nodig.

Aerofoil

De DB1D heeft dezelfde Aerofoil conussen als de 800 Series Diamond. Deze lichte, ultrastijve drivers zijn veel langer tegen buigen bestand dan conventionele conussen en leveren gecontroleerde lage tonen met ongekende precisie. De DB1D is uitgerust met een enorme driver van 12 inch – de grootste Aerofoil conus die wij tot nu toe hebben gemaakt.

Perfecte partner

De DB1D is de logische partner voor een systeem op basis van de bekroonde 800 Series Diamond. Hij beschikt over dezelfde Aerofoil lagetonendrivers. Deze ongelooflijk capabele subwoofer werkt echter ook uitzonderlijk goed samen met een systeem uit de CM Series en is een fantastische optie voor wie iets uit deze hoogwaardige serie in huis heeft.

Algemeen
Draadloze subwoofer Nee
Type speaker Subwoofer
Audio
Uitgangsvermogen (subwoofer) 2000
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Hoogglans
Breedte subwoofer 42,9
Diepte subwoofer 41
Hoogte subwoofer 46
Kleur Zwart
Luidsprekerprestaties
Frequentiebereik subwoofer 8,5 - 500