Menu
Your Cart

HR1889/70 Philips

HR1889/70 Philips
HR1889/70 Philips
HR1889/70 Philips
HR1889/70 Philips
HR1889/70 Philips
HR1889/70 Philips
HR1889/70 Philips
€ 179,99
Excl. BTW: € 148,75

Drink uw dagelijkse glas gezond sap. De Philips-sapcentrifuge is onmisbaar in elke keuken. Deze slowjuicer heeft een XL vultrechter zodat u fruit, groente en bladgroente zonder te snijden kunt toevoegen. De sapcentrifuge is in slechts 90 seconden te reinigen.

Een gezonde app voor inspirerende overheerlijke saprecepten

Download onze gratis Philips Healthy Drinks-app. Deze staat boordevol heerlijke saprecepten en inspiratie. Voor alles, van detoxdrankjes tot energy boosts, en zelfs sappen die u helpen goed te slapen. Ook met gedetailleerde informatie over voedingswaarden.

Maak sap van al uw favoriete fruit, inclusief granaatappel

Haal voedzame kracht uit fruit en groenten met tot 80% sap-extractie. Een geweldige slowjuicer voor bladgroente.

Vultrechter met brede mond van 70 mm

Bespaar tijd en maak sneller sap. U hoeft de meeste groente- en fruitsoorten niet meer in stukken te snijden voordat u ze in de sapcentrifuge doet. Plaats alles simpelweg in de XL-vultrechter van 70 mm en geniet van elke dag een voedzaam drankje.

De afneembare gedeelten zijn vaatwasmachinebestendig

Dankzij ons unieke ontwerp kunt u uw nieuwe sapcentrifuge met maalfunctie snel in elkaar zetten en in gebruik nemen. Het apparaat is ook eenvoudig uit elkaar te halen en gemakkelijk te reinigen. Alle afneembare onderdelen kunnen veilig worden gereinigd in de vaatwasmachine, waardoor u de boel nóg eenvoudiger schoon houdt na uw dagelijkse sapsessie.

QuickClean-technologie met eenvoudig te reinigen microzeef

Met QuickClean-technologie - inclusief onze eenvoudig te reinigen microzeef. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te spoelen.

Algemeen
Aantal standen 1
Fysieke kenmerken
Inhoud pulpopvangbak 0,75
Inhoud sapreservoir 1
Kleur Zwart
Pulpopvangbak Ja
Sapreservoir Ja
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Stroom
Vermogen 150