Menu
Your Cart

HR2334/12 Philips

HR2334/12 Philips
HR2334/12 Philips
HR2334/12 Philips
HR2334/12 Philips
HR2334/12 Philips
HR2334/12 Philips
HR2334/12 Philips
€ 159,99
Excl. BTW: € 132,22

De Philips Viva-pasta- en noedelmachine is een volautomatische oplossing waarmee u in een handomdraai verse pasta en noedels kunt bereiden zonder lang in de keuken te staan. Dankzij het compacte formaat kan hij eenvoudig worden opgeborgen in uw keuken of kast.

Afneembare onderdelen voor eenvoudig in elkaar zetten en reinigen

De afneembare onderdelen van de Philips Viva pasta- en noedelmachine kunnen eenvoudig worden bevestigd, gedemonteerd en gereinigd.

Kneedt automatisch deeg en perst verschillende pasta's uit

De Philips Viva pasta- en noedelmachine kan snel en automatisch mixen, kneden en uitpersen, en zorgt daarnaast ook voor een goede textuur en smaak van de pasta en noedels.

Gratis receptenboekje vol inspirerende ideeën

De machine wordt geleverd met een receptenboek van culinaire experts ter inspiratie bij het bereiden van verse en heerlijke pasta en noedels.

Geïntegreerde opbergruimte voor de vormschijven en het netsnoer

Dankzij de slimme ingebouwde opbergruimte voor de vormschijven en het netsnoer kunt u uw keuken altijd opgeruimd en netjes houden.

4 klassieke soorten pasta, waaronder spaghetti, penne en fettuccine

Om uw favoriete pasta te maken, bevestigt u een van de pasta-vormschijven op de pastamachine. De machine wordt geleverd met 4 standaard klassieke vormschijven voor spaghetti, penne, fettuccine en lasagne. Met de speciale vormschijven wordt een dubbel uitpersproces mogelijk, voor gladde, consistente pasta en noedels.

Fysieke kenmerken
Aantal vormstukken 4
Materiaal Kunststof
Veiligheid
Veiligheidsvergrendeling Ja