Menu
Your Cart

HU4813/10 Philips

HU4813/10 Philips
HU4813/10 Philips
HU4813/10 Philips
HU4813/10 Philips
HU4813/10 Philips
€ 159,99
Excl. BTW: € 132,22

Haal rustig adem dankzij de Philips-luchtbevochtiger uit de 2000-serie. De nieuwe NanoCloud-technologie verspreidt 99% minder bacteriën* in vergelijking met vooraanstaande ultrasone bevochtigers en voorkomt natte plekken en wit stof*. Perfect voor de slaapkamer of kinderkamer.

Natuurlijk verdampingsproces

Hygiënisch en een natuurlijk verdampingsproces voor een optimale prestaties. Droge lucht circuleert door de luchtbevochtiger. Waterdamp wordt toegevoegd en vochtigere lucht verlaat de luchtbevochtiger en gaat op in de buitenlucht. NanoCloud-technologie is gebaseerd op een natuurlijk verdampingsproces, waarbij droge lucht naar binnen gaat, watermoleculen aan de lucht worden toegevoegd en de vochtige lucht de kamer binnenkomt.

Geen natte vlekken of wit stof

Dankzij de 360°-design verdeelt de luchtbevochtiger de bevochtigde lucht gelijkmatig over de hele kamer, waardoor er geen natte plekken op de vloer of ondergrond komen. De NanoCloud-technologie verkleint daarnaast het risico op verspreiding van mineralen in de lucht, waardoor er geen wit stof op meubels en andere plekken terechtkomt.

Stille slaapmodus

In de slaapstand werkt de bevochtiger op een minimaal geluidsniveau en zijn alle lampjes uit, op de snelheidsindicator na. Deze instelling zorgt ervoor dat u de gewenste vochtigheidsgraad kunt behouden, zelfs wanneer u slaapt.

Eenvoudig te vullen reservoir

Vul het waterreservoir met een potje of onder de kraan. De aanduiding 'max' geeft duidelijk aan hoe ver u de tank kunt vullen. Wanneer het waterreservoir leeg is, wordt de luchtbevochtiger automatisch uitgeschakeld en ziet u op het display dat u moet bijvullen.

Eenvoudig schoon te maken dankzij het design

Een rond, minimalistisch design maakt schoonmaken eenvoudig. Deze luchtbevochtiger heeft geen verwarmingsplaat, waardoor ontkalken niet nodig is.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 2
Maximaal oppervlak 41
Type verdamping Bevochtiger filtermat
Bediening
Nachtmodus Ja
Energieverbruik
Geluidsniveau 34
Functies
Bevochtigingscapaciteit / uur 275
Timerfunctie Ja
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir Ja
Hygrosmart Functie Ja
Veiligheid
Controlelampje Aan Ja