Menu
Your Cart

Azur Elite GC5033/80 Philips

Azur Elite GC5033/80 Philips
Azur Elite GC5033/80 Philips
€ 119,99
Excl. BTW: € 99,17

Een krachtig, intelligent strijkijzer voor snellere resultaten. Dankzij de OptimalTEMP-technologie kunt u alles van jeans tot zijde strijken zonder risico te lopen op brandplekken. De geavanceerde DynamiQ-stoommodus geeft de perfecte hoeveelheid stoom vrij wanneer dat nodig is.

OptimalTemp-technologie: gegarandeerd geen brandplekken, geen instellingen

Dankzij de OptimalTEMP-technologie garanderen wij dat dit strijkijzer nooit brandplekken veroorzaakt in strijkbare stof en dat u alles veilig kunt strijken van spijkerbroeken tot zijde, van beddengoed tot kasjmier, in willekeurige volgorde, zonder dat u hoeft te wachten tot de temperatuur is aangepast of kleding hoeft te sorteren. Philips-stoomstrijkijzers met OptimalTEMP maakt het strijken gemakkelijker en sneller en is getest door onafhankelijke textieldeskundigen.

Handige stoommodi: DynamiQ, MAX, ECO en OFF (uit)

Kies uit verschillende stoommodi. De DynamiQ-modus levert automatisch de perfecte hoeveelheid stoom wanneer u die nodig hebt, de MAX-modus rekent met krachtige continue stoom af met hardnekkige kreukels en de ECO-modus bespaart door een minimale hoeveelheid continue stoom tot wel 20% energie. U kunt de stoom ook uitschakelen.

DynamiQ-modus, intelligente stoomafgifte voor perfecte resultaten

De DynamiQ-sensor, de meest geavanceerde bewegingssensor die gebruikt wordt in stoomstrijkijzers, weet precies hoe uw strijkijzer beweegt en wanneer het stilstaat. De DynamiQ-stoommodus geeft automatisch de perfecte hoeveelheid stoom af op het juiste moment voor snellere resultaten. De stoomafgifte start automatisch wanneer het strijkijzer beweegt en stopt wanneer het stilstaat voor ultiem gebruiksgemak en moeiteloos strijken.

3000 W voor snelle opwarming en krachtige uitvoering

Zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat u snel klaar bent met strijken.

De turbostoompomp duwt tot wel 50 % meer stoom door de stof

De ingebouwde turbostoompomp levert tot 50% krachtiger continue stoom zodat kreuken nog sneller verdwijnen.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 0,35
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Druppelstop Ja
Snoerlengte 2,5
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Ja
Strijkkenmerken
Automatische stoomfunctie Ja
Continue stoomproductie 65
Extra stoomstoot 250
Verticaal ontkreuken Ja
Stroom
Vermogen 3000