Menu
Your Cart

HD9741/10 Philips

HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
HD9741/10 Philips
€ 229,99
Excl. BTW: € 190,07

De gezondste manier om te frituren

 Knapperig van smaak en reduceert vet dat anderen laten zitten

De Philips Airfryer Twin TurboStar gebruikt warme lucht om uw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om uw eten te frituren.

Twin TurboStar-technologie verwijdert vet uit gerechten

Doordat een krachtig verwarmingselement en een motor met de nieuwe Twin TurboStar-technologie worden gecombineerd, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Ontworpen om meer vet uit uw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat u het eenvoudig kunt wegwerpen. Daarnaast hebt u vergeleken met een gewone friteuse met de Philips Airfryer met TurboStar-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.

Bak met weinig of geen toegevoegde olie

De Airfryer gebruikt warme lucht om uw favoriete gerechten te bakken, met weinig of geen toegevoegde olie, zodat u kunt bakken met tot 90% minder vet. Geniet van de heerlijke, krokante resultaten van gefrituurde gerechten, maar dan met een minimale hoeveelheid vet.

4 voorgeprogrammeerde instellingen voor de populairste gerechten

We hebben vier voorgeprogrammeerde instellingen gemaakt voor de populairste gerechten, zodat u deze met slechts één klik kunt bereiden. Geniet van het gemak van onze vooraf ingestelde programma's voor bevroren frites, vlees, vis en drumstick.

Meer dan 200 recepten in de app en het gratis meegeleverde receptenboek

De Philips Airfryer-app is gratis en staat boordevol heerlijke recepten en eenvoudig te volgen stap-voor-stap-bereidingsinstructies. Laat u inspireren door snelle en gezonde snacks en maaltijden voor speciale gelegenheden.

QuickControl-knop met digitaal display

De nieuwe QuickControl-knop is het belangrijkste bedieningselement van uw Airfryer. Zet hem op de juiste temperatuur en klik. Draai nogmaals om de tijd in te stellen en klik om de bereiding te starten.

Algemeen
Capaciteit friteuse 0.8
Capaciteit friteuse (in liter) 0,8
Functie friteuse Bakken met warme lucht
Bediening
Regelbare temperatuur Ja
Fysieke kenmerken
Antislipvoetjes Ja
Gewicht 5,3
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Gebruiksgemak
Koele wanden Ja
Snoeropberging Ja
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Stroom
Vermogen 1500
Veiligheid
Controlelampje Aan Ja
Oververhittingsbeveiliging Ja