Menu
Your Cart

FY3435/30 Philips

FY3435/30 Philips
FY3435/30 Philips
FY3435/30 Philips
FY3435/30 Philips
FY3435/30 Philips
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Altijd gezondere lucht

Ultieme NanoCloud-bevochtiging

Het bevochtigingsfilter is makkelijk schoon te maken

Dankzij het slimme design kan het bevochtigingsfilter eenvoudig worden gereinigd en onderhouden. Verwijder het filter en het filterwiel van de wielsteun en spoel het bevochtigingsfilter af onder de kraan.

Beschermingsalarm voor gezonde lucht voor filtervervanging

Het beschermingsalarm voor gezonde lucht waarschuwt u onmiddellijk wanneer het filter moet worden vervangen. Als het filter niet op tijd wordt vervangen, stopt het apparaat om te voorkomen dat het doelloos doordraait. Het roterende filter ligt nooit in het water, het stopt met draaien wanneer het water op is of de vooraf ingestelde vochtigheidsgraad is bereikt, terwijl de ventilator blijft draaien als luchtreiniger en het filter droogt. Zo bent u altijd verzekerd van gezonde lucht.

Geen wit stof of natte plekken

De onzichtbare nevel van Philips NanoCloud laat geen wit stof of natte plekken achter in uw kamer.

Ultieme NanoCloud met 99 % minder bacteriën

Drievoudige bescherming tegen bacteriën en schimmels. Philips NanoCloud-technologie is gecertificeerd hygiënisch veilig. Het geeft bewezen 99% minder bacteriën in de lucht vrij vergeleken met ultrasone luchtbevochtigers, zodat uw gezondheid op de lange termijn wordt beschermd door gezondere schone lucht die vrijwel vrij is van ziektekiemen en schimmels.