Menu
Your Cart

FR517170 Tefal

FR517170 Tefal
FR517170 Tefal
FR517170 Tefal
FR517170 Tefal
FR517170 Tefal
€ 99,99
Excl. BTW: € 82,64

Filtra Pro is voorzien van een uniek voordeel: een ingebouwd gepatenteerde filterzeef om je olie te filteren na elk gebruik. Zo blijft je olie langer zuiver en slechte geurtjes worden verminderd.

Filtra Pro voor professioneel frituren! Filtra Pro Inox & Design is een semi-professionele friteuse met cool zone technologie. Met zijn inhoud van 4L olie, kun je tot wel 1,3 kg heerlijke frietjes bereiden. Het heeft een gepatenteerde oliefilter die je na het frituren kan gebruiken zodat er geen resten achterblijven en je olie zuiver blijft. En een ingebouwd verwarmingselement voor snelle en uitstekende resultaten. Filtra Pro Inox & Design kan volledig uit elkaar gehaald worden en alle elementen behalve het verwarmingselementen mogen in de vaatwasser. Het is voorzien van een afstelbare thermostaat en een mechanische timer. Het deksel kan gebruikt worden tijdens het frituren en het heeft een kijkvenster om het bereidingsproces te kunnen volgen. Het is voorzien van een permanente metalen filter.

Gepatenteerde filterzeef

De filter wordt in de schaal geplaatst, ook tijdens het frituren. Het is zeer handig in gebruik en vaatwasmachinebestendig.

Je olie filteren in een handomdraai

De filterzeef kan makkelijk gebruikt worden dankzij zijn uitwendig handvat.

Houd toezicht op het koken

Deze friteuse heeft een deksel met een kijkvenster en een metalen filter. Het heeft ook een uitlekbakje om na het koken de olie direct in de schaal te ledigen.

Makkelijk in gebruik

Stel de gewenste tijd in en de timer zal afgaan zodra je frietjes klaar zijn! Stel de gewenste temperatuur in met de verstelbare thermostaat van 150° to 190°

Makkelijk in onderhoud

Deze friteuse is makkelijk schoon te maken. Behuizing, schaal, deksel, frituurmandje en filterzeef zijn vaatwasmachinebestendig.

Algemeen
Capaciteit friteuse 1,3
Capaciteit friteuse (in liter) 4
Koude zone Ja
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Stroom
Vermogen 3000
Tags: FR517170 Tefal Friteuse Frietketels