Menu
Your Cart

FV2675C0 Comfort Glide Calor

FV2675C0 Comfort Glide Calor
FV2675C0 Comfort Glide Calor
€ 49,99
Excl. BTW: € 41,31

Durilium Technologie met actieve stoomgaatjes voor maximale stoomverdeling

De Durilium technologie zorgt voor maximale stoomverdeling dankzij de actieve stoomgaatjes in de punt, de zijkant en, in tegenstelling tot de meeste concurrenten, ook in het midden van de strijkzool. Een snel en efficiënt strijkijzer Comfort Glide stoomstrijkijzer is gebruiksvriendelijk en super efficiënt: uitstekend glijvermogen, superieur gebruiksgemak en efficiëntie terwijl strijken nog eenvoudiger wordt.

Strijkzool met Durilium® Technologie voor uitstekend glijvermogen

Niet alle strijkzolen zijn hetzelfde. De Durilium® technologie, een uitvinding van Tefal, wordt wereldwijd door miljoenen consumenten gebruikt. Al meer dan 30 jaar wordt onze strijkzool geroemd om het uitstekende glijvermogen waardoor snel en moeiteloos kan worden gestreken, en voor de uitstekende krasbestendigheid, zelfs bij het strijken van lastige delen zoals ritssluitingen.

Maximale stoomverdeling voor efficiënt strijken

De actieve stoomgaatjes in de punt, de zijkant en, in tegenstelling tot de concurrenten, het midden van de strijkzool, zorgen voor een maximale stoomverdeling.

Antidruppelfunctie om het linnengoed vlekvrij te houden

De antidruppelfunctie voorkomt dat er water op het linnengoed druppelt tijdens het strijken, waardoor vlekken kunnen ontstaan.

 

Algemeen
Inhoud waterreservoir 0,270
Gebruiksgemak
Druppelstop Ja
Snoerlengte 2
Strijkkenmerken
Automatische stoomfunctie Ja
Continue stoomproductie 40
Extra stoomstoot 150
Spray Ja
Stroom
Vermogen 2500
Veiligheid
Automatische uitschakeling Ja