Menu
Your Cart

DryCare Pro BHD174/00 Philips

DryCare Pro BHD174/00 Philips
DryCare Pro BHD174/00 Philips
DryCare Pro BHD174/00 Philips
DryCare Pro BHD174/00 Philips
DryCare Pro BHD174/00 Philips
€ 34,99
Excl. BTW: € 28,92

De Philips DryCare Pro AC-föhn heeft een professionele AC-motor die luchtsnelheden tot 95 km/u haalt voor snelle en professionele resultaten. Deze lichtgewicht föhn is ook eenvoudiger te hanteren en biedt een comfortabele föhnervaring.

2100W aan snelle, hoogwaardige droogkracht

De Philips DryCare Pro-föhn van 2100 W levert een snelle, hoogwaardige airflow voor professionele droog- en stylingsresultaten.

Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

De ionenconditioner zorgt ervoor dat het haar niet statisch wordt tijdens het drogen. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

Lichtgewicht

De Philips DryCare Pro-föhn heeft een lichter, compact ontwerp voor comfortabeler gebruik. Bovendien is het ergonomisch vormgegeven handvat eenvoudig vast te houden.

Koele luchtstoot, een stroom koude lucht om het haar te stylen

Eén druk op de Cold Shot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht; een onmisbare professionele functie. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.

Sneldrogende, krachtige AC-motor

De Philips DryCare Pro 2100 W heeft een krachtige AC-motor die ontwikkeld is voor de professionele markt. De motor genereert een luchtsnelheid van maximaal 95 km/u voor snelle en effectieve resultaten.

Accessoires
Diffuser Nee
Opbergetui Nee
Smalle blaasmond Ja
Algemeen
Aantal snelheden 2
Functies
Ionenfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Inklapbare handgreep Ja
Kleur Zwart
Professionele AC-motor Ja
Gebruiksgemak
Aantal temperatuurstanden 3
Programma's
Koude lucht Ja
Stroom
Vermogen 2100
Veiligheid
Oververhittingsbeveiliging Nee