Menu
Your Cart

Sicily is my love Blender 1,5L Dolce&Gabbana Smeg

Sicily is my love Blender 1,5L Dolce&Gabbana Smeg
Sicily is my love Blender 1,5L Dolce&Gabbana Smeg
  • Merk Smeg
  • Model BLF01DGEU
€ 869,00
Excl. BTW: € 718,18

Dolce&Gabbana and Smeg slaan de creatieve handen in elkaar om Sicily is my Love, te creëren, een nieuw uniek project ‘Made in Italy’. De nieuwe collectie kleine huishoudapparatuur is geproduceerd door Smeg, met een onmiskenbare Dolce&Gabbana toets.

Bij het ontbijt voor een gezonde smoothie van fruit en yoghurt, na een training om jezelf te revitaliseren met een verfrissend drankje, tijdens de lunch om een snelle en eenvoudige velouté te bereiden, mengt de Smeg blender perfect ingrediënten van verschillende consistenties, om elk moment van de dag te gebruiken.

Smeg blenders mixen perfect ingrediënten met verschillende texturen tot in de perfectie om je de hele dag te begeleiden.

Voor een gezonde smoothie met fruit en yoghurt voor het ontbijt, om te recupereren met een verfrissend drankje na een training, of om een snelle en eenvoudige soep voor de lunch te bereiden, mengt Smeg ingrediënten van verschillende texturen tot in de perfectie, om je de hele dag te begeleiden.

Deze blender is zorgvuldig tot in het kleinste detail ontworpen om een groot, veelzijdig en efficiënt apparaat te bieden en wordt geleverd met 3 standaardfuncties: ijsbreker voor het crushen van ijs, smoothie voor dikke en romige shakes en pulse om te versnellen indien nodig met één druk op de knop .

Accessoires
Aantal kommen 1
Inhoud beker 1 1,5
Algemeen
Aantal snelheden 4
Elektrisch Ja
Inhoud 1,5
Functies
Aantal voorgeprogrammeerde functies 3
Crushed ice Ja
Kookfunctie Nee
Pulse-toets Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 39.7
Materiaal kan/kom Kunststof
Type kunststof Tritan