Menu
Your Cart

HF3671/01 Philips

HF3671/01 Philips
HF3671/01 Philips
HF3671/01 Philips
HF3671/01 Philips
HF3671/01 Philips
HF3671/01 Philips
HF3671/01 Philips
€ 219,99
Excl. BTW: € 181,81

De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen, goed te slapen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die u ademhaling begeleiden, persoonlijke zoninstellingen, en registratie van uw slaapomgeving. Van de makers van de toonaangevende Wake-up Light.

Met een helderheid die geleidelijk toeneemt wordt u fit wakker

Het licht wordt vóór uw wektijd geleidelijk sterker en verandert van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en toenemend licht is ontworpen om uw lichaam op een natuurlijke manier wakker te laten worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Uw apparaat beheren en uw slaapervaring in de gaten houden

Met de SleepMapper-app kunt u meerdere alarmen, lichtthema's en intensiteitsinstellingen instellen en geluiden en radio beheren via uw Android- en iOS-apparaten. U kunt de gegevens van uw kameromgeving bekijken, uw slaaproutines in de gaten houden en tips krijgen om uw slaap te verbeteren. Als u de app voor langere tijd gebruikt, kunt u zien hoe uw omgeving van invloed is op uw slaap, of dat nu tijd in bed, veranderingen in kamertemperatuur of geluidsverstoringen zijn. Als uw telefoon niet naast u ligt, kunt u alle essentiële functies van Somneo op de lamp zelf gebruiken.

De eerste Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

Van Philips Wake-up Lights is klinisch bewezen dat het uw algemene welzijn verbeterd nadat u wakker wordt. Uit verschillende onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat onze Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke wijze wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 92% van de gebruikers zegt dat de Philips Wake-up Light een aangename manier van wakker worden biedt en 88% vindt het een betere manier om wakker te worden dan de manier waarop ze voorheen wakker werden.

Lampjes regelen uw ademhaling en helpen u te ontspannen en in slaap te vallen

Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op veelgebruikte ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om u te helpen in slaap te vallen. U laat de spanning van de dag van u af glijden en komt tot rust. U kunt met het aanpasbare ontspanningsprogramma een aantal vooraf ingestelde ontspanningsritmes kiezen. Gebruik de app om een aantal basisrichtlijnen voor ademhaling en uw lichtritme-instellingen te volgen voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen.

Uw slaapomgeving aanpassen

Optimale slaapkameromstandigheden kunnen u helpen beter te slapen. Somneo heeft een ingebouwde externe sensor om gegevens met precisie in uw slaapkamer te verzamelen en volgen, en volgt externe factoren die van invloed kunnen zijn op uw slaapervaring. Somneo volgt de temperatuur, vochtigheid en geluids- en lichtniveaus om inzicht te bieden in uw slaapomgeving en u te helpen om goede veranderingen in uw slaapkamer aan te brengen zodat u beter kunt slapen.

Fysieke kenmerken
Breedte 22,5
Diepte 22
Hoogte 12
Gebruiksgemak
Snoerlengte 1,5
Lampkenmerken
Lamptype LED
Stroom
Vermogen 18