Menu
Your Cart

GTK-PG10 Sony

GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
GTK-PG10 Sony
  • Merk Sony
  • Model GTKPG10.CEL
€ 290,00
Excl. BTW: € 239,67

De GTK-PG10 is draagbaar, draadloos en oplaadbaar en is ideaal voor gebruik buitenshuis. Het geluidssysteem heeft zelfs een modus voor buitenfeesten die geluid beter verspreid en een spatbestendig bovenpaneel om uw drankjes op neer te zetten. Het geluidssysteem is dankzij de compacte afmetingen en het heldere geluid ook ideaal om binnen te gebruiken.

Luid en duidelijk

Als de bovenpanelen gesloten en de bovenste tweeters naar voren geplaatst zijn, projecteert de GTK-PG10 het geluid voorwaarts voor meer volume en helderheid.

Modus voor buitenfeesten

Als de bovenpanelen gesloten en de bovenste tweeters naar boven en voren geplaatst zijn, wordt het geluid wijder verspreid voor buitenfeesten. De DSP (Digital Signal Processor) past automatisch de geluidsinstellingen aan voor optimale buitenprestaties.

De mogelijkheid om overal te feesten dankzij een oplaadbare batterij

Heeft u ergens een feestje, maar geen toegang tot een stopcontact? Geen probleem. De ingebouwde oplaadbare batterij voorziet uw feest tot 13 uur van energie.

Bluetooth®-connectiviteit voor het eenvoudig streamen van muziek

Dankzij Bluetooth®-technologie kunt u uw smartphone verbinden met de GTK-PG10 via een draadloze verbinding met kort bereik. U kunt de verbinding snel en eenvoudig opzetten en de verbinding wordt niet onderbroken door andere objecten in het pad van het signaal. Eenmaal gekoppeld, kunt u in alle vrijheid al uw favoriete muziek en afspeellijsten van uw smartphone naar uw geluidssysteem streamen.

Met de USB-poort kunt u verbinding maken, afspelen en opladen

Via de USB-poort kunt u een USB-geheugenstick, smartphone, tablet of laptop aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. Compatibel met de indelingen mp3, WMA, AAC en WAV, zodat u leven in de brouwerij kunt brengen met uw favoriete afspeellijsten en tegelijkertijd uw apparaat kunt opladen.

FM-radiotuner voor uw favoriete programma's

Wilt u uw favoriete dj's, sportevenementen of radioprogramma's beluisteren? Stem dan eenvoudig de FM-radio af met de tuning-knop en ontdek wat er allemaal te beluisteren is.

Eenvoudig te dragen dankzij het ontwerp met geïntegreerde handgrepen

U kunt nu overal een feestje bouwen. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest buiten de deur viert, u neemt de GTK-PG10 gemakkelijk mee dankzij het compacte vierkante ontwerp met handige ingebouwde handgrepen.

Het spatbestendige bovenpaneel heeft geïntegreerde bekerhouders

Wanneer het bovenpaneel open is, kunt u daar gemakkelijk eten en drinken op neerzetten. U hoeft u niet druk te maken over knoeien, want het bovenpaneel is spatbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Compatibel met statief

Dankzij een ingebouwde bevestigingsopening kan de GTK-PG10 met een speakerstatief op een verhoogde positie worden geplaatst, zodat het geluid verder verspreid kan worden naar nog meer mensen, ongeacht of ze zitten of staan.

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Beheer uw instellingen met de Sony | Music Center-app. Download de app op uw smartphone en bedien draadloos uw muziek. U kunt de audio-instellingen aanpassen, uw favoriete USB-afspeellijsten selecteren van uw telefoon of het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan het geluidssysteem.

Leuke en eenvoudige bediening via de Fiestable-app

Speel muziek af vanaf uw smartphone met de Fiestable app, die u exclusief kunt downloaden zodra u de Sony Music | Center app heeft gedownload.

Spraakbediening via Fiestable

Verander het nummer of pas het volume aan door het eenvoudigweg in te spreken op uw smartphone. Selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable app en spreek uw opdracht in. Het geluidssysteem zal uw opdracht uitvoeren.

De spraakbegeleiding houdt u op de hoogte

Spraakbegeleiding is een handige functie die u op de hoogte houdt van belangrijke functies: wanneer u bijvoorbeeld uw smartphone koppelt met het geluidssysteem, hoort u 'Bluetooth pairing', gevolgd door 'Bluetooth connected', zodra de verbinding is opgezet. 

Verbinden met meerdere apparaten

U kunt met uw vrienden tot drie smartphones of tablets tegelijk koppelen via Bluetooth-technologie. U kunt allemaal nummers uit uw muziekbibliotheken afspelen, zodat er nog meer keuze is.

Maak de popster in u wakker

Als u mee wilt zingen met uw favoriete muziek, of de gastheer wilt zijn op een feestje, sluit dan gewoon een microfoon aan. De GTK-PG10 neemt uw stemgeluid direct mee.

Audio-ingang

Via de audio-ingang kunt u uw draagbare mp3-spelers verbinden die niet via de Bluetooth®-connectiviteit met de GTK-PG10 verbonden kunnen worden.

Aansluitingen
Aantal analoge lijningangen (RCA) 1
HDMI-poort Nee
Hoofdtelefoonaansluiting Nee
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Nee
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst FM
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Bediening
Bedienen met stem Ja
Geschikt voor Android Ja
Geschikt voor iOS Ja
Koppeling met app Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Chromecast Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 33
Diepte 30,3
Gewicht 6,7
Hoogte 37,6
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Gebruiksgemak
Waterbestendig Nee
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Batterij meegeleverd Ja
Batterijtype Pack
Maximale batterijduur 13