Menu
Your Cart

EXP2546/12 Philips

EXP2546/12 Philips
EXP2546/12 Philips
€ 49,99
Excl. BTW: € 41,31

Met de eXp2546 MP3-CD-spelers kunt u 10 uur lang genieten van muziek op één MP3-CD zonder dat deze overslaat. De eXp2546 is een favoriet met een LCD-scherm en is een fantastische keus als u zonder gedoe onderweg wilt genieten van uw favoriete muziek.

100 seconden Magic ESP

Magic Electronic Skip Protection™ is een handige functie waarmee u voorkomt dat muziek overslaat als uw MP3-CD-speler schokken ondervindt tijdens het joggen of wanneer u onderweg bent. Apparaten met Magic Electronic Skip Protection™ hebben een intelligente elektronische buffer die allerlei digitale muziekformaten zoals MP3 en WMA kan opslaan. De buffer past de inhoud van de disc en de draaisnelheid van de laser automatisch aan en garandeert zo ongestoord luisterplezier.

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kunt u maximaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

 

Aansluitingen
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Apple docking Nee
Cassettedeck Nee
Algemeen
Type radio Draagbare radio
Audio
Uitgangsvermogen (totaal) 8
Connectiviteit
Bluetooth Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 14
Diepte 14
Hoogte 27.5
Kleur Zwart
Multimedia
Afspelen van media CD
Scherm
Display Ja
Stroom
Batterij meegeleverd Ja
Batterijtechnologie Alkaline
Batterijtype AA