Menu
Your Cart

CVA 7445 CS Miele

CVA 7445 CS Miele
CVA 7445 CS Miele
CVA 7445 CS Miele
CVA 7445 CS Miele
CVA 7445 CS Miele
CVA 7445 CS Miele
CVA 7445 CS Miele
€ 3.379,00
Excl. BTW: € 2.792,56

Inbouwkoffiezetautomaat met DirectWater en gepatenteerde CupSensor voor perfect koffiegenot. 

  • Grote display met gewone tekst en sensorbediening: DirectSensor
  • Perfect geplaatst: dankzij de gepatenteerde CupSensor
  • Dubbel genieten – perfect voor twee: OneTouch for Two
  • Altijd vers gemalen – AromaticSystemFresh
  • Ideaal bij gasten – voor grotere hoeveelheden – Kanfunctie

Altijd op de goede plek

Perfect gepositioneerd: dankzij de CupSensor wordt de hoogte van uw kopje automatisch herkend en de centrale tuit in de goede richting gebracht. De CupSensor kan tot 4 cm omlaag- en tot 16,5 cm omhoog bewegen. Dit voorkomt spatten en grote glazen voor bijvoorbeeld latte macchiato kunnen gemakkelijk worden neergezet. BrilliantLight zorgt met zacht led-licht voor optimale belichting en doet uw kopjes bijzonder mooi uitkomen.

Altijd gebruiksklaar

Praktisch en comfortabel: veel van onze koffiemachines zijn uitgerust met een vaste watertoevoer. Daardoor hoeft u niet steeds het water bij te vullen en bespaart u tijd en geniet u bovendien van extra comfort. De toestellen met watertoevoer kunnen naar wens ook op reservoiraandrijving worden omgeschakeld.  

 

 Eenvoudig te bedienen

Intuïtief en comfortabel: met Touch kunt u moeiteloos uw perfecte koffie- of theespecialiteit bereiden. Intelligente functies zoals de CupSensor, de OneTouch for Two- of de Timer-functie zorgen daarnaast voor een bijzonder aangenaam gebruik van uw Miele-koffiemachine. 

Altijd vers gemalen

Proef het verschil: voor elke koffie worden de bonen door ons innovatieve kegelmaalwerk vers gemalen en direct bereid met een uitstekend aroma. Dit is mogelijk dankzij een nieuwe positionering van het maalwerk direct boven het filtersysteem. Het voordeel hiervan: na het malen blijft er geen koffie meer achter in het maalwerk voor een onvervalste smaak. Het kegelmaalwerk is uiterst stil, waardoor u ongestoord van uw koffie kunt genieten.

Voor meer gemak bij het schoonmaken

Moeiteloos schoon: met behulp van praktische functies reinigt u uw Miele-koffiemachine heel eenvoudig. Het melk- en koffiereservoir worden dankzij AutoCleaner automatisch gereinigd, dat bespaart tijd en zorgt voor meer vrijheid. Handmatig ontkalken is bijna volledig overbodig, want daarvoor zorgt de AutoDescale-functie. Verschillende componenten kunnen dankzij ComfortClean grotendeels gewoon in de vaatwasser worden afgewassen. 

 

Uitstekende reiniging in de vaatwasser 

ComfortClean maakt de reiniging nu extra eenvoudig: bijna alle aparte componenten kunnen zo in de vaatwasser worden geplaatst. Hierbij horen onder andere de watertank, het afdruipschaaltje en het restreservoir. Dit zorgt voor optimale hygiëne en draagt aanzienlijk bij aan het waardebehoud van uw toestel. 

Algemeen
Inhoud waterreservoir 2,7
Soort koffie Koffiebonen
Koffie
Heetwaterfunctie Ja
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Functie voor melk opschuimen Ja
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Ja