Menu
Your Cart

KFN 28133 D WS Miele

KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
KFN 28133 D WS Miele
D
KFN 28133 D WS Miele
€ 899,00
Excl. BTW: € 742,98

Vrijstaande koel-diepvriescombinatie met NoFrost en DynaCool voor meer gemak en flexibiliteit.

Ontdooien behoort tot het verleden

Met het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele-koeltoestel nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig circuleert. Daardoor is er geen ijsvorming op uw diepvriesproducten en kunt u de laden altijd gemakkelijk openen en sluiten zonder storende ijsafzettingen. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het invriezen en bespaart u definitief het lastige ontdooien.

Optimale bewaarcondities voor uw levensmiddelen

DuplexCool zorgt voor een veilige bewaring van uw levensmiddelen in koel-diepvriescombinaties. Twee afzonderlijk regelbare koelcircuits voor het koel- en diepvriesgedeelte zorgen steeds voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtuitwisseling tussen beide onderdelen. Daardoor drogen levensmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijv. vis, uien of kaas niet overgedragen op levensmiddelen in het diepvriesdeel.

Beste bewaarcondities voor levensmiddelen en wijn

De DynaCool-functie zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele koelruimte. Het is niet meer belangrijk op welk niveau u welke levensmiddelen bewaart, want overal heersen dezelfde omstandigheden. De bij traditionele koelkasten bekende scheiding "boven warmer, beneden kouder" hoort nu met DynaCool tot de verleden tijd.

Vaatwasserbestendige opbergvakken

Miele ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur bestaan uit hoogwaardig SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig en zijn zeer transparant. Alle opbergvakken in de binnendeur van de series K 10.000, K 20.000 en K 30.000 mogen gewoon in de vaatwasser (tot 55 °C) om hygiënisch gereinigd te worden. Daardoor is het met de hand afwassen van de bakjes niet meer nodig.

Sfeervolle atmosfeer

De indirecte verlichting zorgt voor een aangename sfeer en benadrukt de hoge kwaliteit van de materialen. Led-lampen zijn onderhoudsvrij en zorgen voor een optimale verlichting van de binnenruimte. In vergelijking met conventionele gloeilampen zijn led-lampen zeer zuinig in het gebruik en hebben ze een zeer lange levensduur.

Algemeen
Totale netto inhoud 310
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 39
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 197
Fysieke kenmerken
Breedte 600
Diepte 655
Hoogte 1861
Kleur Wit
Klimaatklasse SN (10-32°C)
Omkeerbare deur Ja
Koelen
Super koelen Ja
Totale netto inhoud koelkast 209
Vershoudzone of -lade Nee
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Ja
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Ja
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 26
Invriescapaciteit 10
Netto inhoud diepvriezer 101
No Frost Ja
Super invriezen Ja