Menu
Your Cart

ER-GY60 Panasonic

ER-GY60 Panasonic
ER-GY60 Panasonic
€ 90,00
Excl. BTW: € 74,38

Dankzij de i-Shaper ER-GY60 breekt er een nieuw tijdperk voor baard - en lichaamsverzorging aan. Dankzij het unieke mes aan de zijkant is ongeëvenaarde precisie mogelijk bij het stylen van de baard. De afgeronde messen maken lichaamsverzorging tot een zachte en moeiteloze ervaring. Met opzetkammen voor baard en lichaam, precisie-opzetstukken en huidbeschermende opzetstukken.

Baard en lichaam haarverzorging met één enkele trimmer

Eenvoudige lichaamsverzorging dankzij het unieke ontwerp van deze gebruiksvriendelijke trimmer, van het bijwerken en stylen van de baard tot het trimmen van gevoelige plekken.

Kamhulpstuk voor trimmen tot een uniforme lengte

Met de opzetkam kan u uw baard uniform op de gewenste lengte trimmen. De lengte is instelbaar met de draaiknop in 20 stappen van 0,5 tot 10,0 mm in intervallen van 0,5 mm.

Nauwkeurige vormgeving met het detailhulpstuk

Het meegeleverde 10 mm brede detailopzetstuk maakt een ongelofelijk nauwkeurige afwerking van uw vormgeving mogelijk. Dat is met name handig bij het bijwerken van een sik of snor, gebieden waar u bij het trimmen gemakkelijk een fout kan maken.

Ongeveer 140 % krachtigere motor voor een gladder scheren

Dankzij de motor die exact de juiste lichte druk op de huid uitoefent bent u verzekerd van een zachte trim. Dankzij de krachtigere motor kunt u bovendien genieten van een soepelere scheerbeurt, zelfs bij stugge lichaamsharen.

V-vormige kop voor zacht scheren van gevoelige plaatsen

De kop is een fijne V-vorm zodat je zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals de billen goed kunt scheren zonder de huid te beschadigen.

 

 

 

 

Accessoires
Aantal opzetkammen 4
Opbergetui Ja
Algemeen
Scheerkop Ja
Te gebruiken onder de douche Nee
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Onderhoud & Reiniging
Afspoelbare kop Ja
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Autonomie batterij (in minuten) 50
Batterij meegeleverd Ja
Batterijtype Pack
Oplaadstandaard Nee
Oplaadtijd 1
Snoerloos Ja
Trimmen
Neus- en oortrimmer Nee
Precisietrimmer Ja
Scheerkop (lichaam) Ja