Menu
Your Cart

BHD290/00 Philips

BHD290/00 Philips
BHD290/00 Philips
BHD290/00 Philips
BHD290/00 Philips
BHD290/00 Philips
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bescherm je haar en geniet van snel droogresultaat. Deze föhn heeft meerdere snelheids - en temperatuurinstellingen. Inclusief ThermoProtect voor snel drogen bij een constante, verzorgende temperatuur en Ionic Care.

Professioneel, 2300 W

Deze professionele föhn van 2300 W produceert een krachtige luchtstroom. Deze combinatie van kracht en snelheid maakt het drogen en stylen van je haar sneller en eenvoudiger.

Elegant, vrouwelijk ontwerp dat prestatie en kwaliteit benadrukt

Deze föhn belichaamt een moderne, verfijnde designbenadering. Zachte, vloeiende contouren en slanke vormen geven een subtiel vrouwelijk tintje, terwijl de details en hoogwaardige materialen en afwerking de superieure prestaties van het product onderstrepen.

4 keer zo sterke ionenconditioner voor ultieme glans

Geef je haar een krachtige boost met ionenconditioner. Deze föhn levert 4 keer zoveel negatief geladen ionen als andere föhns. Het resultaat is perfect glanzend, pluisvrij haar. Geef je haar glans!

ThermoProtect-temperatuurinstelling

De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droogtemperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar. Met dezelfde krachtige luchtstroom krijg je de beste verzorgende resultaten.

Zes flexibele snelheids - en temperatuurstanden voor volledige controle

De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om de perfecte stijl te krijgen. Zes verschillende standen geven je volledige controle om nauwkeurig te stylen zoals jij het graag wilt.

Accessoires
Diffuser Ja
Opbergetui Nee
Ophangoog Ja
Opzetstuk Ja
Smalle blaasmond Optioneel
Algemeen
Aantal snelheden 6
Functies
Ionenfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Inklapbare handgreep Nee
Kleur Roze
Professionele AC-motor Nee
Gebruiksgemak
Aantal temperatuurstanden 6
Snoerlengte 1,8
Programma's
Koude lucht Ja
Stroom
Universeel voltage Ja
Vermogen 2300
Veiligheid
Oververhittingsbeveiliging Nee