Menu
Your Cart

FC9743/09 Philips

FC9743/09 Philips
FC9743/09 Philips
FC9743/09 Philips
FC9743/09 Philips
FC9743/09 Philips
€ 199,99
Excl. BTW: € 165,28

PowePro Expert is speciaal ontworpen met een hoge zuigkracht voor een superieure reiniging. De krachtige en efficiente 750W motor zorgt voor een stofopname van 99.9 %. Door de hoge zuigkracht is PowerPro Expert geschikt voor de reiniging van alle vloertypen. Het Clean-Air filtersysteem zorgt voor een superieure filtering van de lucht voordat deze weer de ruimte wordt ingeblazen. De PowerCyclone 8-technologie zorgt voor een efficiënte scheiding van vuil en lucht. Het CarpetClean mondstuk is geschikt voor een diepe en grondige reiniging van zachte vloeren. 

PowerCyclone 8 zorgt voor een continue hoge zuigkracht

De PowerCyclone 8-technologie zorgt voor de continue hoge zuigkracht. Het aerodynamische ontwerp van de cyclonische kamer vermindert de luchtweerstand en zorgt in 3 zeer efficiënte stappen voor optimale schoonmaakresultaten: 1) Dankzij de rechte, egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in. 2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer. 3) Boven in de cyclonische kamer wordt de stof effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

TriActive+ mondstuk voor reiniging in 3 richtingen

Het TriActive+ mondstuk is ontworpen om de tapijtpolen voorzichtig te openen voor een grondige reiniging. De luchtkanalen aan de voorzijde van het mondstuk, zuigen grote kruimels naar binnen. De borstels aan de zijkant zorgen voor een goede reiniging dicht langs de randen van meubels en wanden.

De allergiefilter vangt meer dan 99.9 % van fijnstof en allergenen op

De Allergy H13 allergiefilter filtert meer dan 99,9% van fijnstof, pollen, allergenen en huisstofmijt op. Het Clean-Air filtersysteem creëert een perfecte afdichting, waardoor fijnstof niet kan ontsnappen. Door deze hoge performance is PowerPro Expert uitermate geschikt voor mensen met mensen met een allergie, huisdiereneigenaren of mensen die een hygiënische omgeving wensen. Het filtratieniveau is gelijk aan de HEPA 13 standaard.

Allergy Lock voor een perfecte afsluiting

Het Allergy Lock-systeem maakt gebruik van een sensor die ervoor zorgt dat de stofbak volledig is afgesloten en lekvrij voor gebruik.

Stofbak ontworpen voor hygiënisch legen met één hand

De stofbak is ontworpen zodat deze hygiënisch kan worden verwijderd en met één hand geleegd kan worden. Hierdoor worden stofwolken bij het leegkappen en morsen van stof en vuil voorkomen.

Accessoires
Kierenzuiger Ja
Kleine zuigmond Ja
Meubel- of textielborstel Nee
Mini-turboborstel Nee
Parketborstel Nee
Turboborstel Nee
Algemeen
Type stofzuiger Stofzuiger zonder zak
Energieverbruik
Geluidsniveau 76
Jaarlijks elektrisch verbruik 22
Filtering
Type stoffilter Allergy Filter
Zuigt vloeistoffen Nee
Fysieke kenmerken
Gewicht 5,5
Hoogte 29,2
Inhoud stofzak/stofbak 2
Kleur Blauw
Gebruiksgemak
Actieradius 10
Telescopische zuigbuis Ja
Stroom
Vermogen 650