Menu
Your Cart

Classici Fornuis Gas C9GMN9-1 90x60x90cm Zwart Smeg

Classici Fornuis Gas C9GMN9-1 90x60x90cm Zwart Smeg
Classici Fornuis Gas C9GMN9-1 90x60x90cm Zwart Smeg
Classici Fornuis Gas C9GMN9-1 90x60x90cm Zwart Smeg
Classici Fornuis Gas C9GMN9-1 90x60x90cm Zwart Smeg
Classici Fornuis Gas C9GMN9-1 90x60x90cm Zwart Smeg
  • Merk Smeg
  • Model C9GMN9-1
A
€ 2.499,00
Excl. BTW: € 2.065,29

Fornuis 90 x 60 x 90 - 6 branders gas - oven multifunctie - energieklasse A - zwart

Gaskookplaat met 6 branders, gietijzeren pannendragers, elektronische vonkontsteking in de knoppen, thermobeveiliging en vangschaal

Vapor Clean functie

De ovenruimte wordt uitsluitend verhit door het onderelement. Voor gerechten die een hoge basistemperatuur behoeven, heeft deze bakstand weinig tot geen invloed op de korst aan de bovenzijde. Geschikt voor bakken op 1 niveau, ideaal voor deeggerechten die moeten rijzen (bijv. pizza). Bij gevulde taarten zal de deegbodem beter droog blijven. Deze functie dient tevens geselecteerd te worden voor de Vapor Clean functie. De specifieke Vapor Clean functie vergemakkelijkt het reinigen en onderhoud van de oven. Op de bodem van de oven bevindt zich de speciale Vapor Clean cirkel. Wanneer hier water in wordt gedaan en het Vapor Clean programma wordt geselecteerd, zal de oven het water omzetten in stoom, waardoor het vuil in de oven wordt los gestoomd. Hierdoor wordt het reinigen van de oven aanzienlijk vergemakkelijkt.

Turbine + onderste weerstand

De combinatie van ventilatie en onderwarmte maakt een snellere afwerking van het bakproces mogelijk. Deze functie is aangeraden voor sterilisatie of voor gerechten die al wel goed gaar zijn aan de buitenkant maar binnenin nog niet en die slechts een matige bovenwarmte nodig hebben, door te laten koken. Ideaal voor elk soort gerecht.

Bovenwarmte + onderwarmte

De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.

Turbine + bovenste weerstand + onderste weerstand

De werking van de ventilator in combinatie met de traditionele kookmethode verzekert een gelijkmatig kookproces, ook voor ingewikkelde recepten. Ideaal voor koekjes en taarten die tegelijkertijd op verschillende niveaus kunnen gebakken worden.

Turbine + circulair element

Deze functie maakt het mogelijk verschillende gerechten tegelijkertijd op verschillende niveaus klaar te maken, op voorwaarde dat ze eenzelfde temperatuur en eenzelfde bakproces benodigen. De circulatie van warme lucht is een waarborg voor een onmiddellijke en gelijkmatige verdeling van de hitte. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om tegelijkertijd vis, groenten en koekjes te bakken zonder dat geuren en smaken zich zullen vermengen. Doordat men een temperatuur van minder dan 200°C gebruikt vermindert men ook het spatten waardoor het reinigen van de oven eenvoudiger wordt.

Accessoires
Braadspit Ja
Opbergvak of -lade Ja
Algemeen
Fornuistype Gas
Inhoud ovenruimte 115
Type kookplaat Gas
Verwarmingswijze Multifunctie Warme lucht
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 1,21
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,98
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3200
Breedte 90
Diepte 59,8
Hoogte 88
Kleur Zwart
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 6
Kookplaat grill Nee
Wokhouder Ja
Ovenkenmerken
Aantal ovens 1
Brandstof oven 1 Elektrisch