Menu
Your Cart

F 2411 Vi L Miele

F 2411 Vi L Miele
F 2411 Vi L Miele
F 2411 Vi L Miele
F 2411 Vi L Miele
F 2411 Vi L Miele
€ 7.049,00
Excl. BTW: € 5.825,62

MasterCool-diepvriezer voor topdesign en -techniek in groot formaat.

De ideale oplossing voor design zonder handgrepen

Miele MasterCool-koelkasten met Push2open gaan als vanzelf open. Door lichte druk op de deur wordt het openingsmechanisme geactiveerd. De deur gaat voorzichtig open, zodat u haar eenvoudig vast kunt pakken en volledig kunt openen. Miele MasterCool-koelkasten met Push2open hebben geen handvat nodig en kunnen zo optimaal en oppervlaktegebonden in ieder keuken- en woonmilieu worden geïntegreerd.

Comfortabel bedienen met een druk van de vinger

Dankzij de innovatieve TFT-touchdisplay met hoge resolutie kunt u direct verschillende instellingen wijzigen van uw Miele-koel- of wijnklimaatkast. Stel bijvoorbeeld de temperatuur of de lichtsterkte in zoals u het wilt – een druk met de vinger volstaat. Ook de achtergrondkleur van de touchdisplay kunt u aanpassen: u kunt kiezen tussen stijlvol zwart en decent wit.

IJsblokjes voor koude drankjes

IJsgekoelde drankjes professioneel en snel bereid: de automatische IceMaker kan dagelijks tot 150 ijsblokjes maken, afhankelijk van welk model u gebruikt.

Ontdooien behoort tot het verleden

Of het nu om een koelkast of diepvriezer gaat: Alle Miele MasterCool-toestellen hebben een geavanceerd NoFrost-systeem. U zult het geweldig vinden, want het bespaart u het vervelende ontdooien en schoonmaken van het toestel. Het automatische ontdooien beschermt ook de verdampeeenheden - en het milieu, omdat het altijd ijsvrije toestel bijzonder energiezuing koelt.

Perfect verlicht 

Indrukwekkende verlichting: dankzij Brillant Light straalt de binnenruimte van uw Miele-toestel in het beste licht – en dat zelfs bij maximaal gebruik. Hiervoor zorgen de hoogwaardige led-randlijsten in de zijwanden van uw Miele MasterCool-toestel. Zodra u de deur opent, gaat het licht zacht aan en geniet u van het perfecte overzicht over uw levensmiddelen.

Algemeen
Type inbouwdiepvriezer Diepvrieskast
Bediening
Bediening op afstand Ja
Energieverbruik
Energieklasse A++
Geluidsniveau 42
Jaarlijks elektrisch verbruik 253
Klimaatklasse SN (10-32°C)
Fysieke kenmerken
Breedte 45.1
Deurtechniek Deur-op-deur
Diepte 62.9
Hoogte 212.7
Nisbreedte (minimaal) 45.7
Nisdiepte (minimaal) 62,9
Nishoogte (minimaal) 213.4
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Ja
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 10
Invriescapaciteit 16
Netto inhoud diepvriezer 226
No Frost Ja
Super invriezen Ja