Menu
Your Cart

31330WH Sonoro

31330WH Sonoro
31330WH Sonoro
31330WH Sonoro
31330WH Sonoro
31330WH Sonoro
31330WH Sonoro
31330WH Sonoro
€ 799,99
Excl. BTW: € 661,15

De PRESTIGE is ontworpen met veel passie en oog voor details. Het audio systeem is specifiek ontwikkeld voor de verfijnde akoestiek in de woonkamer. En er is met name aandacht besteed aan het gebruikscomfort, zodat u gemakkelijk en snel kunt
genieten van uw favoriete muziek.

De twee coaxiale luidsprekers en de krachtige subwoofer leveren gegarandeerd een uitstekende geluidskwaliteit. Dankzij diverse features zoals FM en DAB+ digitale radio, internetradio, de cd-speler, de Bluetooth®-verbinding en een Aux-ingang, biedt de PRESTIGE alles wat u nodig heeft om heerlijk van muziek te kunnen genieten. Daarnaast is de PRESTIGE ook voorzien van Spotify Connect waarmee u gemakkelijk verbinding kan maken met Spotify. Muziekbestanden streamt u dankzij aptX™ Bluetooth® in hoogwaardige kwaliteit.

De PRESTIGE is bovendien voorzien van een optische digitale ingang waardoor dit geweldige audiosysteem bijzonder geschikt is om op uw tv aan te sluiten voor een optimaal stereogeluid. Dankzij de bidirectionele Bluetooth®-technologie kan de PRESTIGE verbinding maken met bijvoorbeeld draadloze Bluetooth®-hoofdtelefoons.

Aansluitingen
AUX-ingang Ja
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Radio-ontvangst FM
Algemeen
Type radio Tafelradio
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Functies
Geïntegreerde klok Nee
Wekfunctie Nee
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Hoogglans
Breedte 45
Diepte 25,8
Hoogte 15,3
Kleur Wit
Multimedia
Afspelen van media CD
Stroom
Type stroomvoorziening Netstroom