Menu
Your Cart

HOBD682D Smeg

HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
HOBD682D Smeg
A++
HOBD682D Smeg
  • Merk Smeg
  • Model HOBD682D
€ 2.999,00
Excl. BTW: € 2.478,51

Inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap - 80 cm - 2 multizones - 750 m³/h - Autovent - energieklasse A++ - rechte rand

Touch Control bediening: Alle keramische en inductiekookplaten – en enkele afzuigkappen – van Smeg zijn voorzien van Touch Control bediening.

Glas-op-staal: Het nieuwe glas-op-staal concept is exclusief ontwikkeld door Smeg, waarbij een stalen laag bevestigd wordt aan de onderkant van het glazen oppervlak van alle gas-op-glas kookplaten. Hierdoor wordt de weerstand en het veiligheidsaspect van de kookplaten vergroot. Dit innovatieve, maar eenvoudige idee, voegt een belangrijk veiligheidsaspect toe aan de gaskookplaten. In het extreme geval dat het glas van de kookplaat per ongeluk zou breken, zorgt een speciale lijm tussen het glas en de stalen plaat ervoor dat het glas op zijn plaats blijft en de verspreiding van glas(scherven) wordt vermeden. De kookplaat kan veilig blijven worden gebruikt totdat de oppervlakte wordt vervangen. De stalen plaat is esthetisch onzichtbaar, waardoor de elegantie van de apparatuur onveranderd blijft.

Booster functie: De Booster functie biedt de mogelijkheid om op maximaal vermogen te koken wanneer dit nodig is; bijvoorbeeld tijdens het wokken of om zeer snel water aan de kook te brengen.

Warmhoudfunctie: Bij de Warmhoudfunctie functioneert de kookplaat op minimaal vermogen, gedurende maximaal 120 minuten, waarna de kookplaat automatisch uitschakelt. Deze functie is bedoelt voor het warm houden van reeds geprepareerd voedsel.

Multizone: De MultiZone inductiekookplaten van Smeg zijn voorzien van 1 of 2 MultiZone-zones. De MultiZone-zone is een rechthoekige zone van 40x23 cm die d.m.v. een specifieke Touch Control kan worden geselecteerd en bediend. De MultiZone-zone bestaat uit 2 zones die zowel samen als separaat kunnen worden bediend. Hierdoor worden de kookmogelijkheden en het kookgemak nog groter.

Restwarmteindicatie: Alle keramische en inductiekookplaten van Smeg zijn voorzien van een veiligheidssysteem en hebben restwarmte indicatoren die verlicht blijven zolang de oppervlakte warm is.

Anti-oververhitting: Een speciaal systeem zorgt ervoor dat de kookplaat automatisch uitgaat, zodra de afgegeven hitte de veiligheidstemperaturen dreigt te overschrijden.

Sudderfunctie: Nadat het voedsel aan de kook is gebracht, kan door de sudderfunctie te selecteren automatisch een vermogensniveau worden ingesteld waarmee het voedsel net aan de kook wordt gehouden.

Kinderbeveiliging: Diverse apparaten van Smeg zijn voorzien van kinderbeveiliging, waarbij de bedieningsknoppen worden geblokkeerd. Hierdoor wordt absolute veiligheid gegarandeerd.

Afzuigcapaciteit
Afzuigkracht (hoogste stand) 500
Afzuigkracht (intensief) 710
Afzuigkracht (laagste stand) 145
Recirculatie Optioneel
Algemeen
Aantal snelheden 8
Geluidsniveau (Maximum) 66
Geluidsniveau (Minimum) 42
Type kookplaat Inductie
Bediening
Knop Aan/Uit Ja
Type bediening TouchControl
Energieverbruik
Energieklasse A++
Hydrodynamische efficiëntie A
Jaarlijks elektrisch verbruik 31,5
Vetfilter efficiëntie B
Functies
Pauze Ja
Timerfunctie Ja
Warmhoudfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 7545
Afwerking rand Recht
Breedte 83
Diepte 52
Hoogte 41
Kleur Zwart
Nisbreedte (minimaal) 80,2
Nisdiepte (minimaal) 49,2
Nishoogte (minimaal) 41,2
Positie van de dampkap ten opzichte van kookplaat midden
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte Ja
Akoestisch signaal Ja
Kookpot/pan detectie Ja
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 4
Booster-functies Ja
Met zone koppeling Ja
Variabele kookzones Nee
Veiligheid
Automatische uitschakeling Ja
Controlelampje Aan Ja
Kinderbeveiliging Ja
Overkookbeveiliging Ja
Oververhittingsbeveiliging Ja