Menu
Your Cart

HX8438/01 AirFloss Ultra Philips

HX8438/01 AirFloss Ultra  Philips
60 dagen op proef - Niet tevreden? Geld terug!
HX8438/01 AirFloss Ultra Philips
€ 99,99
Excl. BTW: € 82,64
60 dagen op proef - Niet tevreden? Geld terug!

Acties

Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Pro/Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Pro/Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees.

Verwijdert tot 99,9% tandplak

AirFloss Pro/Ultra verwijdert tot 99,9% tandplak van behandelde delen.

Technologie met lucht en microdruppels

Onze klinisch bewezen resultaten zijn mogelijk door onze unieke technologie waarin lucht en mondwater of water met elkaar worden gecombineerd om krachtig en veilig tussen de tanden en langs het tandvlees te kunnen reinigen.

Een eenvoudige manier om een gezonde gewoonte te starten

Interproximaal reinigen is heel belangrijk voor de totale gezondheid van uw mond. AirFloss Pro/Ultra is een gemakkelijke manier om dieper tussen tanden schoon te maken en helpt u een gezonde gewoonte te beginnen.

Het is klinisch bewezen dat deze even effectief is voor de gezondheid van het tandvlees als flossen

Van de Philips Sonicare AirFloss Pro/Ultra is klinisch bewezen dat deze de gezondheid van het tandvlees net zo verbetert als flossen.

Het duurt maar 60 seconden: richten, drukken, reinigen!

Met de AirFloss Pro/Ultra duurt het reinigen van uw hele mond minder dan 60 seconden per dag. Selecteer eenvoudig uw burst-frequentie (één, twee of drie), en houd de activeringsknop ingedrukt voor continue automatische stoten of druk een keer voor de handmatige burst-modus.

Elke dag verzekerd zijn van een frisse en schone mond

Vul het reservoir op het handvat met mondspoeling of water, richt het apparaat en druk op de knop. Gebruik met mondspoeling voor een ultiem fris gevoel en antibacteriële werking.

Helpt gaatjes tussen de tanden te voorkomen

De Philips Sonicare AirFloss Pro/Ultra spoelt tandplak dat na het poetsen is blijven zitten voorzichtig weg en helpt zo gaatjes in de ruimte tussen de tanden te voorkomen.

Hoogwaardige spuitkop

Door de nieuwe hoogwaardige AirFloss Pro/Ultra-spuitkop wordt de kracht van onze lucht- en microdruppeltechnologie versterkt zodat deze nog effectiever en efficiënter werkt.

Instellingen voor aanpasbare drievoudige burst

De krachtige spray van de AirFloss Pro/Ultra kan iedere keer dat u op de startknop drukt via enkele, dubbele of drievoudige bursts naar wens worden aangepast.

Algemeen
Flosmethode Water met lucht
Functies
Pulse-toets Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Stroom
Batterijtechnologie Lithium-ion
Type stroomvoorziening Batterij