Menu
Your Cart

HT-G700 Sony

HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
  • Merk Sony
  • Model HTG700.CEL
€ 450,00
Excl. BTW: € 371,90

Ga helemaal op in tv-programma's of films met krachtig en dynamisch Surround Sound. Deze Dolby Atmos-Soundbar is zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk en is zelfs uitgerust met een speciale middenspeaker voor duidelijkere stemmen.

Met de Vertical Surround Engine, onze geavanceerde Surround-technologie, geniet u van de nieuwste audio-indelingen voor bioscopen, zoals Dolby Atmos / DTS:X, uit een dunne unit. De drie front speakers geven samen met Sony's signaalverwerking 'verticale' audio weer. Zo creëren we virtuele Surround Sound die van overal om u heen lijkt te komen.

Geef elke film de volledige 7.1.2-bioscoopervaring

In een moderne bioscoop hangen overal om u heen speakers die allemaal nauwkeurig afgestemd geluid produceren om een ongelofelijke Surround Sound-ervaring te creëren. Druk op de knop voor Meeslepende AE (Audio Enhancement) en de HT-G700 schaalt het stereogeluid op naar 7.1.2-kanaals Surround Sound. Met Surround Sound geniet u van al uw tv-content.

Middenspeaker voor duidelijke dialogen

Dankzij de speciale middenspeaker hoort u iedere stem duidelijk, of u nou luistert naar pijlsnelle dialogen in uw favoriete tv-programma of naar spannend gefluister in een Hollywoodfilm. De speaker is ook geweldig voor muziek: u geniet van een rijke, gedetailleerde luisterervaring.

Vol en krachtig basgeluid

De krachtige draadloze subwoofer zorgt voor een dieper, voller basgeluid. Dankzij de eenvoudige draadloze aansluiting kunt u de subwoofer neerzetten waar u maar wilt.

Kies de perfecte instelling

Voor ieder geluid is er een knop. Kies de modus die het beste past bij wat u op dat moment kijkt of luistert. U kunt kiezen tussen de Auto Sound- (automatisch geluid), Standard Surround- (standaard surround), Bioscoop-, Muziek-, Nacht- en Stemmodus en het volume van uw subwoofer bedienen om het geluid op uw kijkervaring af te stemmen.

Handige aansluitingen

Koppel een compatibele tv of compatibel apparaat draadloos met Bluetooth®-technologie of gebruik de HDMI eARC/ARC-ingang of de optisch digitale ingang voor geluid over de hele bandbreedte.

Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 1
Aantal HDMI-uitgangen 1
Aantal optische ingangen 1
HDMI Audio Return Channel (ARC) eARC
USB-aansluiting Ja
USB-connectortype USB-A
Afspeelmogelijkheden
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst Internetradio
Smart TV Nee
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Draadloze subwoofer Ja
Losse subwoofer Ja
Type speaker Soundbar
Audio
Surroundformaten DTS
Uitgangsvermogen (totaal) 400
Bediening
Afstandsbediening Ja
Bedienen met stem Nee
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.0
NFC Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 98
Breedte subwoofer 19,2
Diepte 10,8
Diepte subwoofer 40,6
Gewicht 11
Hoogte 6,4
Hoogte subwoofer 38,7
Kleur Zwart
Tags: HTG700 Sony Soundbar