Menu
Your Cart

HT-G700 Sony

HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
HT-G700 Sony
  • Merk Sony
  • Model HTG700.CEL
€ 450,00
Excl. BTW: € 371,90

Ga helemaal op in tv-programma's of films met krachtig en dynamisch Surround Sound. Deze Dolby Atmos-Soundbar is zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk en is zelfs uitgerust met een speciale middenspeaker voor duidelijkere stemmen.

Met de Vertical Surround Engine, onze geavanceerde Surround-technologie, geniet u van de nieuwste audio-indelingen voor bioscopen, zoals Dolby Atmos / DTS:X, uit een dunne unit. De drie front speakers geven samen met Sony's signaalverwerking 'verticale' audio weer. Zo creëren we virtuele Surround Sound die van overal om u heen lijkt te komen.

Geef elke film de volledige 7.1.2-bioscoopervaring

In een moderne bioscoop hangen overal om u heen speakers die allemaal nauwkeurig afgestemd geluid produceren om een ongelofelijke Surround Sound-ervaring te creëren. Druk op de knop voor Meeslepende AE (Audio Enhancement) en de HT-G700 schaalt het stereogeluid op naar 7.1.2-kanaals Surround Sound. Met Surround Sound geniet u van al uw tv-content.

Middenspeaker voor duidelijke dialogen

Dankzij de speciale middenspeaker hoort u iedere stem duidelijk, of u nou luistert naar pijlsnelle dialogen in uw favoriete tv-programma of naar spannend gefluister in een Hollywoodfilm. De speaker is ook geweldig voor muziek: u geniet van een rijke, gedetailleerde luisterervaring.

Vol en krachtig basgeluid

De krachtige draadloze subwoofer zorgt voor een dieper, voller basgeluid. Dankzij de eenvoudige draadloze aansluiting kunt u de subwoofer neerzetten waar u maar wilt.

Kies de perfecte instelling

Voor ieder geluid is er een knop. Kies de modus die het beste past bij wat u op dat moment kijkt of luistert. U kunt kiezen tussen de Auto Sound- (automatisch geluid), Standard Surround- (standaard surround), Bioscoop-, Muziek-, Nacht- en Stemmodus en het volume van uw subwoofer bedienen om het geluid op uw kijkervaring af te stemmen.

Handige aansluitingen

Koppel een compatibele tv of compatibel apparaat draadloos met Bluetooth®-technologie of gebruik de HDMI eARC/ARC-ingang of de optisch digitale ingang voor geluid over de hele bandbreedte.

Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 1
Aantal HDMI-uitgangen 1
Aantal optische ingangen 1
HDMI Audio Return Channel (ARC) eARC
USB-aansluiting Ja
USB-connectortype USB-A
Afspeelmogelijkheden
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst Internetradio
Smart TV Nee
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Draadloze subwoofer Ja
Losse subwoofer Ja
Type speaker Soundbar
Audio
Surroundformaten DTS Virtual:X
Uitgangsvermogen (totaal) 400
Bediening
Afstandsbediening Ja
Bedienen met stem Nee
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.0
NFC Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 98
Breedte subwoofer 19,2
Diepte 10,8
Diepte subwoofer 40,6
Gewicht 11
Hoogte 6,4
Hoogte subwoofer 38,7
Kleur Zwart
Tags: HTG700 Sony Soundbar