Menu
Your Cart

E8 Chrome EB Jura

E8 Chrome EB Jura
E8 Chrome EB Jura
E8 Chrome EB Jura
E8 Chrome EB Jura
E8 Chrome EB Jura
E8 Chrome EB Jura
E8 Chrome EB Jura
  • Merk Jura
  • Model 15363
€ 1.379,00
Excl. BTW: € 1.139,67

E8 Chrome EB

De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren.

Firstclass in de koffiekwaliteit

JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional Aroma Grinder garandeert JURA 12,2%* meer aroma en geeft het een constant hoge kwaliteit van het maalgoed. Dit zorgt voor een heerlijke smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen. Het pulserende extractieproces (P.E.P.®) geeft een volle smaak bij korte specialiteiten en warmt intelligent voor, voor de optimale temperatuur en dit al vanaf het eerste kopje.

Luxueus in de bediening

Met een 2,8" kleurendisplay, zes toetsen en een volledig nieuw bedieningsconcept met kunstmatige intelligentie, is het gebruik van de JURA E8 Chroom (EB) heel eenvoudig.

Een slim algoritme herkent uw gebruiksvoorkeuren en geeft steeds de twee of vier persoonlijk favoriete specialiteiten op het startscherm weer. Productinstellingen en de plaatsing ervan op het screen kunt u naar wens aanpassen en productnamen kunnen zichtbaar worden gemaakt of worden verborgen.

Alle relevante informatie over de JURA E8 Chroom (EB) en actuele onderhoudsinstructies worden via het display overzichtelijk weergegeven op het scherm.

One-Touch melksysteemreiniging

De JURA E8 Chroom (EB) heeft een nieuwe en uitgekiende melksysteemreiniging. Deze wordt automatisch met één druk op de knop uitgevoerd en is in no time klaar. Ideale ergonomie is ook bij de restwaterbak te vinden. Het design ervan voorkomt dat er water wordt verspild en hij kan eenvoudig met één hand worden weggenomen.

Harmonieus in het design

Het karakteristieke design van de JURA E8 Chroom (EB) is helder en sterk. Top materialen en een precieze verwerking accentueren de premiumkwaliteit van de JURA E8 Chroom (EB). Alleen al het design staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Details als het waterreservoir met ribbels of het hoogwaardige, verchroomde kopjesplateau maken het heldere en harmonieuze design van deJURA E8 Chroom (EB) helemaal af.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,9
Pompdruk 15
Soort koffie Gemalen koffie
Type espressomachine Volautomatisch
Bediening
Koppeling met app Optioneel
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Chroom
Materiaal Kunststof
Koffie
Automatisch Cappuccino Ja
Automatisch Latte macchiato Ja
Heetwaterfunctie Ja
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid Ja
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Functie voor melk opschuimen Ja
Melk opschuimen via externe slang Ja
Onderhoud & Reiniging
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) Ja
Automatisch reinigen (melkdoorloop) Ja
Stroom
Vermogen 1450
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Ja