Menu
Your Cart

HX6352/42 Sonicare For Kids Philips

HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
PROMO
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
HX6352/42 Sonicare For Kids Philips
€ 49,99
Excl. BTW: € 41,31
Test mij 60 dagenNiet tevreden? Stuur het product dan binnen 60 dagen retour en je ontvangt het aankoopbedrag terug. (zie actievoorwaarden)

Acties

Interactief sonisch vermogen. Meer plezier, beter poetsen

Houd de aandacht van uw kinderen erbij terwijl ze leren poetsen. De Philips Sonicare For Kids-tandenborstel met Bluetooth heeft een leuke app die kinderen helpt om beter en langer te poetsen. Kinderen leren op een leuke manier poetstechnieken die ze hun leven lang zullen gebruiken.

Interactief sonisch vermogen. Meer plezier, beter poetsen

Een spannend begin van een leven lang goed poetsen

  • Ingebouwde Bluetooth®

  • Coaching-app

  • 2 opzetborstels en 8 stickers

  • 2 poetsstanden

Volg gewoon de app

Kinderen spelen met de interactieve app tijdens het poetsen. De Sonicare Kids-app leert hen te poetsen en gebruikt leuke animaties en beloningen om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun routine.

98% zegt dat het gemakkelijker is om kinderen langer en beter te laten poetsen*

Met de Philips Sonicare For Kids-tandenborstel en app kunnen kinderen leren hoe ze goed zelfstandig kunnen poetsen. De app synchroniseert met de sonische tandenborstel van uw kind via Bluetooth, laat de juiste poetstechieken zien en volgt de prestaties. Kinderen kunnen zien hoe goed ze poetsen en fantastische beloningen verdienen. Educatief en effectief; 98% van de ondervraagde ouders geeft aan dat het gemakkelijker is om de kinderen langer en beter te laten poetsen. Het is een leuke manier om kinderen goede mondverzorgingsgewoonten te laten ontwikkelen waar ze hun leven lang van profiteren.

De persoonlijke poetscoach van uw kind

Het plezier begint zodra het tijd is om de tanden te poetsen. Met Sonicare kunnen kinderen gezonde beloningen verdienen om Sparkly te eten te geven, die hen aanmoedigt langer en beter te poetsen.

Constante synchronisatie is niet nodig

De tandenborstel van uw kind slaat gegevens op voor maximaal 20 poetsbeurten. Dit betekent dat u niet constant hoeft te synchroniseren. De borstel slaat ook tijdinformatie op zodat u eenvoudig kunt controleren hoe goed uw kind zich aan zijn of haar routine houdt.

Voor de ontwikkeling van een levenslange routine

De Sonicare Kids-app is ontworpen om het poetsen voor kinderen gemakkelijker te maken. Sparkly moedigt uw kind aan om elk deel van zijn of haar mond te poetsen voor een gelijkmatige poetsbeurt. De snelheid neemt geleidelijk toe gedurende 2 minuten om te voldoen aan de aanbevelingen voor de poetstijd.

De dynamische vloeistofwerking stuwt vloeistof tussen de tanden

Kinderen leren poetsen en onze sonische technologie de rest. De unieke dynamische actie van een Philips Sonicare elektrische tandenborstel reikt diep tussen tanden en langs de tandvleesrand. Met meer dan 500 poetsbewegingen per seconde compenseert de tandenborstel de zich ontwikkelende technieken van kinderen. Met deze technologie is een Philips Sonicare For Kids-tandenborstel tot wel 75% effectiever dan gewone tandenborstels, wat resulteert in meer succesvolle controles.

Leuke verwisselbare stickers voor een eigen look

Met de leuke handvatstickers kunnen kinderen hun tandenborstel een eigen look geven. Met de acht verwisselbare ontwerpen in elke verpakking van de sonische tandenborstel, kunnen kinderen hun tandenborstel zo vaak als ze willen een nieuwe look geven. In combinatie met de mogelijkheid om het uiterlijk van de hoofdrolspeler uit de app aan te passen, draait de Philips Sonicare For Kids-ervaring volledig om leuke en daarmee effectieve mondverzorging.

2 kindvriendelijke poetsstanden garanderen een zachte, maar effectieve reiniging

Deze elektrische tandenborstel biedt een goede reiniging voor verschillende leeftijden met twee kindvriendelijke poetsstanden: een lage stand voor jongere kinderen en hoge stand voor oudere kinderen.

Opzetborstels in 2 verschillende maten verkrijgbaar

Deze Philips Sonicare elektrische tandenborstel wordt geleverd met opzetborstels in twee maten die speciaal zijn ontworpen om groeiende tanden zacht te reinigen en te beschermen

Flexibele greep voor ouders en kinderen

Ergonomisch ontworpen om kinderen zelf hun tanden te laten poetsen, of met hun ouders. Elke Philips Sonicare For Kids-tandenborstel heeft een slim ontworpen handvat waarmee ouders en kinderen samen kunnen poetsen als ze willen. De stevige greep zorgt ervoor dat kleine handen de borstel met gemak kunnen manoeuvreren tijdens het poetsen, terwijl het ruimtelijke ontwerp ouders de kans geeft om te helpen wanneer dat nodig is. Het stevige handvat maakt het makkelijk voor kinderen om de tandenborstel rechtop te zetten of om tandpasta aan te brengen als de tandenborstel plat ligt.

Opzetborstel met speciale rubberen beschermlaag is ontworpen om jonge tanden te beschermen

De opzetborstel met speciale rubberen beschermlaag van deze elektrische tandenborstel is ontworpen om jonge tanden te beschermen

Aanbevolen door tandartsen

Kies de borstel die door tandartsen wordt aanbevolen. 91% van tandartsen met kinderen kiest Philips Sonicare For Kids voor zijn/haar eigen kinderen

Accessoires
Aantal opzetborstels inbegrepen 8
Algemeen
Aantal oscillaties-rotaties/min 62000
Aantal stuks 1
Poetstechniek Sonische technologie
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Roze
Gebruiksgemak
AI technologie Ja
Twee minuten timer Ja
Poetsstanden
Aantal poetsstanden 2
Stroom
Batterijtechnologie Lithium-ion
Maximale batterijduur 21