Menu
Your Cart

705 S3 Wit (paar) Bowers & Wilkins

705 S3 Wit (paar) Bowers & Wilkins
705 S3 Wit (paar) Bowers & Wilkins
705 S3 Wit (paar) Bowers & Wilkins
705 S3 Wit (paar) Bowers & Wilkins
705 S3 Wit (paar) Bowers & Wilkins
€ 1.500,00
Excl. BTW: € 1.239,67

De Carbon Dome-tweeter van de 705 S3 is ondergebracht in een Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing die is geëvolueerd van de laatste generatie 800 Series Diamond. Deze bevindt zich naast een nieuw en subtiel gebogen klankbord met een geheel nieuwe 'pod' behuizing voor de Continuum Cone woofer/middentoner.

Ervaar het detail
Deze compromisloze tweewegluidspreker onthult subtiele nuances in muziek die anderen over het hoofd zien. De hoogwaardige kenmerken omvatten een tweeter-op-top ontwerp met massieve behuizing dat is overgenomen van de 800 Series Diamond.

Een huis voor hoge frequenties
De 700 Series beschikt over de nieuwste generatie van onze iconische Solid Body Tweeter-on-Top behuizing. De nieuwe, langgerekter vorm bevat een langer buisbelastingssysteem voor een nog vrijer en opener geluid bij hoge frequenties. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is gefreesd uit één massief blok aluminium om beter bestand te zijn tegen resonantie.

Scherpere details
Koolstofkoepeltweeters zijn speciaal gemaakt voor de 700 Series. Ze leveren een drastische verbetering ten opzichte van de aluminium dubbeldome-tweeter en verhogen de breakupdrempel tot 47 kHz, voor een nauwkeurige beeldvorming en meer detail.

Werkelijk verbazingwekkend geluid
Dankzij de composiet constructie vermijdt de Continuum™ conus de abrupte overgangen in gedrag die de prestaties van een conventionele driver unit kunnen verminderen. Het resultaat is een meer open, neutrale prestatie die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie weergeeft.

Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 2 speakers
Type speaker Vloerstaander
Audio
Frequentiebereik 45 - 33000
Fysieke kenmerken
Breedte 19,2
Diepte 33,7
Gewicht 9580
Hoogte 41,3
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Waterbestendig Nee
Luidsprekeropbouw
Ingebouwde tweeter Ja
Luidsprekerfilters 2 way
Luidsprekerprestaties
Gevoeligheid 88
Impedantie 8