Menu
Your Cart

HR2665/96 7000 series Philips

HR2665/96 7000 series  Philips
HR2665/96 7000 series Philips
€ 299,99
Excl. BTW: € 247,93

Zet zelfgemaakte pasta weer op het menu met de Philips 7000-serie. U krijgt die gladde, elastische afwerking met de ProExtrude-technologie en geniet in minder dan 10 minuten* van heerlijke pasta met de perfecte mixfuncties en automatische weegfunctie.

ProExtrude-technologie voor een gladde, elastische afwerking

Deze unieke technologie combineert een krachtige motor, een robuuste metalen kneedhaak en een stevig metalen voorpaneel voor een gladde afwerking, ongeacht de pastavorm die u kiest.

Perfecte mengtechnologie voor het perfecte deeg

Het geoptimaliseerde ontwerp van de mengkom en de krachtige metalen staafmixer zorgen telkens weer voor een nauwkeurig bereide, gelijkmatige deegbasis.

Richtlijnen voor de juiste verhouding tussen vloeistof en meel

De geïntegreerde weegschaal berekent de hoeveelheid vloeistof die aan het door u gekozen meeltype moet worden toegevoegd, om telkens weer perfecte resultaten te garanderen!

Voeg de ingrediënten toe en ew pastamachine doet de rest

De Philips 7000-pastamachine is volledig geautomatiseerd. U stopt de ingrediënten eenvoudig in de machine, ontspant en laat het volledig geautomatiseerde proces de rest doen!

Tot 8 porties** verse pasta in één keer

Bereid tot 8 porties** heerlijke zelfgemaakte pasta in één keer om met familie en vrienden van te genieten.

Preparation time of delicious pasta in under 10 minutes*

Maak zonder moeite binnen 10 minuten heerlijke verse pasta**

Eenvoudig te reinigen ontwerp met antiaanbaklaag en vaatwasmachinebestendige onderdelen

Stijlvol en duurzaam ontwerp dat in elke keuken past en tegelijkertijd een ervaring in pastabereiding garandeert die u keer op keer zult beleven. De antiaanbaklaag en vaatwasmachinebestendige onderdelen maken het schoonmaken van uw pastamaker een fluitje van een cent.

Up to 10 shaping discs*** and cleaning tools included

Kies uit verschillende pastavormen om uw ideale gerecht te bereiden. U kunt alle schijven opbergen in de slimme opbergruimte van het apparaat, zodat u ze nooit kwijtraakt! Een maatbeker en speciale schoonmaakhulpmiddelen voor eenvoudig schoonmaken worden ook meegeleverd in de verpakking. Verkrijgbare vormschijven in de verpakking***: lasagne, penne, fettuccine, spaghetti, engelenhaar, dikke spaghetti, tagliatelle, pappardelle, pastaschelpen, paccheri.

NutriU-app voor inspirerende recepten

Download de NutriU-app en krijg stap voor stap begeleiding bij een grote verscheidenheid aan smakelijke gewone, veganistische of glutenvrije recepten die zijn gemaakt door onze culinaire experts. U kunt onze NutriU-app eenvoudig downloaden via de Google Play Store of de Apple Store.

Pasta is slechts een begin: bereid deeg voor pizza, brood en nog veel meer

Dankzij de veelzijdige mengfunctie is pasta nog maar het begin. Gebruik de mengfunctie voor koekjes en om de bereiding van pizza, brood en nog veel meer te starten!

Pas uw gerechten aan uw voedingsbehoeften aan

Pas elke creatie aan, of het nu gaat om het vervangen van traditioneel tarwemeel en het verlagen van het koolhydratengehalte tot 80%****, of om het toevoegen van eieren, chiazaad of kruiden voor meer smaakdiepte.

Algemeen
Elektrisch Ja
Fysieke kenmerken
Aantal vormstukken 10
Kleur Zwart
Materiaal ROESTVRIJ STAAL
Veiligheid
Veiligheidsvergrendeling Ja