Menu
Your Cart

ISW-8 Bowers & Wilkins

ISW-8 Bowers & Wilkins
ISW-8 Bowers & Wilkins
ISW-8 Bowers & Wilkins
ISW-8 Bowers & Wilkins
ISW-8 Bowers & Wilkins
ISW-8 Bowers & Wilkins
ISW-8 Bowers & Wilkins
€ 1.500,00
Excl. BTW: € 1.239,67

De Bowers & Wilkins ISW-8 is het vlaggenschip in-wall subwoofer; het levert uitzonderlijke subwooferprestaties voor op maat geïnstalleerde toepassingen. Het is een compromisloos ontwerp voor wanneer kracht en prestaties van belang zijn. De Bowers & Wilkins ISW-8 heeft een dun profiel waardoor het in een noppenmuur van 2x4 inch past.

De Bowers & Wilkins ISW-8 biedt de langste excursie vanuit een in-wall subwoofer die Bowers & Wilkins ooit heeft gemaakt. De 12 inch Aerofoil-driver maakt gebruik van Neodymium-magneten en kan zowel ongelooflijke krachtniveaus als nauwkeurige controle leveren voor een sensationele luisterervaring.

Om de ongelooflijke kracht die wordt aangeboden weerstand te geven, zijn de Bowers & Wilkins ISW-8's ontworpen om aan de muur te worden gehangen met behulp van nieuwe geïntegreerde trillingsisolatiesteunen. Dit helpt vermindering van eventuele trillingen van de kast naar de muren, wat zowel verbeterde prestaties als structurele integriteit geeft.

De Bowers & Wilkins ISW-8 is voornamelijk bedoeld om samen te werken met Bowers & Wilkins high-end CI700 en CI800 custom installatie luidsprekers in zowel thuisbioscoop als high-performance tweekanaals installaties.

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 1000
Type speaker Inbouw
Audio
Frequentiebereik 12 - 260
Fysieke kenmerken
Breedte 35
Diepte 8,4
Hoogte 164
Kleur Zwart